Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Korlátozva

2021. március 02. - BBerni86

f5_83.jpg5: 1000 szó – Jack a szavak mágusa, mindenből kibeszéli magát. Most azonban egy guru megleckézteti: egy fa kerül Jack udvarára, és minden kimondott szóval lehull egy levél. Ha mind elfogy, Jack meghal. El kell kezdenie minimálisan kommunikálni, és ezzel nem egy kényes helyzetbe keveredik, átértékelődnek a kapcsolatai. Mi is a fontos az életben?f4_93.jpg

4: 100 dolog – Paul és Toni kötnek egy fogadást, hogy a cégük jövőját eldöntsék. Mennyire függnek a tárgyaiktól? Meg tudnak nélkülük lenni? Mindenről le kell mondani, és bizonyos időközönként egy-egy dolgot kérhetnek csak vissza használatra. Komikus helyzetek és f3_103.jpgnagy döntések várnak rájuk: kellene egy nadrág, vagy a mobiljuk nélkül nem bírják ki?

3: Hanta boy – Fletcher ügyvéd, nagydumás, aki eladja a jeget is az eszkimóknak. A házassága rá is ment, és a fiával is akadnak azért gondok. Míg a gyerek azt nem kívánja a születésnapján, hogy az apja ne hazudhasson. Fletcher pedig valóban képtelen lesz lódítani, éppen egy fontos ügy tárgyalásakor. Mi lesz f2_109.jpgebből?

2: Féktelenül – a várost zsaroló Payne-nek nem tetszett, hogy két rendőr megakadályozta a tervét. Van neki másik, és egyben bosszú is: egy buszra tesz fel bombát, és Traven nyomozót keresi meg a hírrel. Jack felugrik, és próbál mindenkit életben tartani a buszon, miközben nem lassíthatnak és nem szállhatnak le. Szerencsére Annie, az f1_107.jpgegyik utas belevaló társ lesz.

1: Palm Springs – Nyles bement egy barlangba, ahova nem kellett volna. Az eredmény: ugyanazt a napot élheti újra és újra. Nem tud elszökni, meghalni, semmit. Balszerencséjére magányos, így időnként társakat keres, amiből csak a baj lesz. Roy az örök napját Nyles kinyírására szenteli, míg Sarah akár a szerelem is lehetne, ha nem lenne pár sötét titok, ami tőle is elválasztja. De vajon van kiút?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8216447448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása