Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. március 07. - BBerni86

f1_108.jpgA jó pasi

Daniel belép Beth könyvklubjába is, és rendszeresen sokat beszélget a lánnyal. Ha Tommy nem ér rá, Beth őt keresi meg. A férfi bele is szeret, de ki semmit nem mutat: Beth a főnöke barátnője. Akkor is, ha Daniel közben rájön, hogy Tommy csalja a lányt.

Az egyik exszel egy bárban Beth is összefut – kiderül, nem is ex. Tommyf2_110.jpg egyszerre jár mindkettejükkel, de nem csak velük. Mindketten kiadják az útját. Elsőre kétségbeesik Tommy, de hamar megoldja. Egy bárban máris szed fel egy újabb nőt.

Beth pedig Daniellel beszél, és már összejöhetnek.

Karantén meló

f3_104.jpgLinda megígéri Paxtonnak, hogy segít átjutni neki az üzletház biztonsági ellenőrzésén. A büntetett előélete miatt ugyanis a férfi nem fuvarozhatná a milliókat érő kollekciót. Közben rádöbben, hogy az új szabályok miatt ideális helyzetben vannak egy rabláshoz, amivel nem tudnak lebukni. Van ott egy 3 milliót érő gyémánt, és a másolata. Csak ketten lesznek ott, amikor pakolnak, és egy helyen van a két gyémánt. Könnyű lenne az eredetit zsebre tenni, és a másolatot küldeni a letétif4_94.jpg széfbe egy olyan vevőnek, aki nincs az országban.

Mindketten rápörögnek, és össze is jönnek a nagy tervezésben. Megcsinálják, terv szerint, elteszik az eredeti gyémántot. Egy kirúgott alkalmazott nyit rájuk, de mivel rühelli a céget, elengedi őket a gyémánttal.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6016452968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása