Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. március 28. - BBerni86

f1_114.jpgKaland

A felesége tüneteit hallva Péter az estélyt követően beviszi Annát a kórházba és megvizsgálja. Itt szembesíti azzal is, hogy el akarja őt hagyni Zoltán doktorért, akivel másnap Olaszországba indulnak. Hagyja elmenni, még meg is nyugtatja, hogy az egészsége is rendben van.

Zoltán doktort viszont behívatja. Pénzt kínál neki, és utasításokat ad. Af2_115.jpg következő fél évben a tenyerén fogja hordozni Annát, és nem engedi, hogy rájöjjön, mennyire súlyos a betegsége. Ha jól adagolja a morfiumot a nőnek, még fél évig élhet. Egy kolléga nevét is megadja, aki majd segít a kezelésben. Cserébe csak annyit vár el, hogy nem válik el Annától. Ha meghalt, itthon és az ő feleségeként temetik el.

Egykori kollégája már várj, és már megnézi Péter, miben kellene segítenie neki.

Monster Hunter

f3_110.jpgA közös menekülés alatt a két más világból származó ember összebarátkozik. Mégis, ahogy a férfi társai rájuk találnak, Artemist fogolyként kezelik. Ő megszökne, de közben összefutnak, és már hajlandóak egy esélyt adni neki. A parancsnok angolul is tud, így beszélni is tudnak. A torony rúnái kötik össze a két világot, de azt védi a legnagyobb szörny. Alkut kötnek, hogy együtt végeznek vele.

Artemis haza is érkezik, de a lény (kb., mint egy sárkány) követi. Küzdenek, de győzni csak a kapun átlépő két szövetségével tud. Megegyeznek, hogy a toronynak pusztulnia kell és együtt harcba indulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr616482650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása