Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Patchwork family

2021. április 20. - BBerni86

f5_88.jpg5: Seveled -  Gergő jól megvan kapós agglegényként, esze ágában sincs változtatni az életén. Csakhogy súlyosan beteg anyja annyit szeretne a halála előtt, hogy a fia megállapodjon és családot alapítson. A férfi ekkoriban fut össze Sacival, a terhes és nagyszájú lánnyal, akit megkér, hogy az anyja halálos ágya mellett játssza el a menyasszonyát, aki a közös gyereküket várja. Csak éppen a mama felépül, és esküvőt tervez a fiának...f4_103.jpg

4: Családi vakáció: Irány Ibiza! - Carole a válása után magára talált, és a szerelem is visszatér az életébe. Az idősebb, jól szituált Philippe leveszi a lábáról, és a férfi a nő gyerekeihez is igyekszik közelebb kerülni. Természetesen a gyerekek nem örülnek a férfi érkezésének az életükbe. Így amikor ők választhatják ki, hova menjenek nyaralni, Ibizára esik a választásuk, ami igencsak eltér a férfi komfortzónájától. De bevállalja, és különféle kalamajkákon keresztül f3_117.jpgműködni kezdhet a kis családjuk.

3: Megjött apuci - Brad maga is nehezen hiszi el, hogy sikerült elnyernie a szépséges Sara szívét. Jó ember, biztos támasz, aki komolyan dolgozik azon, hogy a nő gyerekei elfogadják és számíthassanak rá. Ám megérkezik Dusty, a nő volt férje, a gyerekei apja, aki nagyon jól néz ki, menő és a gyerekek imádják. Brad féltékeny rá, és meg akarja mutatni, hogy ő is van olyan jó apuci, mint Dusty. A harc megindul, és a végeredmény egy olyan patchwork család, amibe a volt férj és új családja is belefér.f2_122.jpg

2: Álomnagyi - Aurore nagyon tudja, hogyan kell élvezni az életet. Szép helyen lakik, későig alszik, későig bulizik. Senki meg nem mondaná, hogy már nagymama. Pedig az, és a lányai bonyolult szerelmi élete miatt sokféleképpen, f1_120.jpgpatchwork családok sokaságaival. Igazi és fogadott unokák, rokon gyerekek sora tartozik hozzá. Lesz is meglepetés, amikor az összes gyerek beállít hozzá, mert inkább nála töltenék a nyarat, mint a szüleik szervezte programokon. A kezdeti nehézségek ellenére a nő beleszokik a nagyi szerepbe, és összefogja a családot.

1: Instant család - Pete és Ellie boldog pár, akik házak felújításából élnek. Családot sem alapítottak, egyikük sem akart gyermeket. Most azonban megfordul a fejükben, hogy így valami kimarad az életükből. A koruk miatt babázni már semmi kedvük, helyette azt találják ki, örökbe fogadnak egy kisgyereket. Meg is indul a küldetés, de aztán mégsem azt a gyereket viszik haza, akit elsőre kinéztek. Mert a kicsinek van két testvére is, és a testvéreket nincs szívük elszakítani egymástól. Így egy kamaszlány, két kisebb gyerkőc szülei lesznek a semmiből, és nem csak a mindennapokkal kell küzdeniük a gyerekek bizalmáért - a visszatérő vér szerinti anya is okoz nehéz perceket. Bizonyítaniuk kell, hogy nem csak a vér teszi a családot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4116507050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása