Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. július 04. - BBerni86

Őrült kalandok

Sunny apja éppen most akarja eladni a klubját, és Milo megkapja a lehetőséget, hogy itt nyissa meg a r2.jpghagyományos típusú bárját. A lány elfogadja az amerikai kiküldetést, de megegyeznek, hogy kapcsolatban maradnak, és ha hazajött, belevágnak.

Milo az eltűnt kocsit is megtalálja, benne a droggal. Nem ellopták, csak a lüke haverja, Renzo elfelejtette, hol parkolt. Így az adósság is letudva, szabadok.

Ahogy Ricky is ad egy esélyt Renzónak, és a kis család biciklitúrára indulhat.

Oslo

A palesztin és az izraeli küldöttség meg tud egyezni Oslóban. Aláírnak egy békszerződést, abban maradva, a pár1_104.jpg vitás pontot később vitatják meg. A szerződés azonban sokaknak nem tetszik, az egyik szerzőjét meg is gyilkolják nem sokkal később. Amikor pedig leülnek a vitás pontokat rendezni, Jeruzsálem miatt megint összevesznek, és nincs béke. Kiújulnak a harcok.

2_109.jpgA Waffle Street farkasa

Jimmy majdnem eléri az 1000 órát, amit lehetett, pénzzé tett, hogy kibérelhesse az éttermet. A cél előtt ázsiai befektetők megvesznek mindent. Amikor a férfi3_104.jpg számonkéri a tulajt, elmondja, a szabályok csak azért vannak, hogy a kisembereket távol tartsák a franchise-tól. Esélyük sincs. Jimmy az 1000 órát még befejezi, az apja és a nagyapja pedig felajánlja a tőkét, hogy megnyissa a saját Waffle éttermét. Erre azonban már tudja, nem ez a szenvedélye. Inkább saját tanácsadói céget kezd (tanácsadás a fő profil), ami a szenvedélye. Mire beindulnak, megszületik a kisfia is és tud venni egy szép családi házat maguknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6416612390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása