Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. augusztus 06. - BBerni86

Cím: Cry Macho

Készítők: az új Clint Eastwood-film, amiben a legenda nem csak rendez, de színészként is visszatér. Külön-külön is bevonzana, így duplán pláne. Azért nem semmi, hogy ennyi idősen Eastwood még így bírja. Igaz, a többi színészmit_6.png számomra abszolút ismeretlen, és most láttam pl. először Dwight Yoakam nevét is, aki az Államokban különben country sztár.

Műfaj: dráma

Cselekmény: az egykori rodeósztár, Mike Milo egykori főnökétől újra munkát kap. A férfi fiatal fiát kell hazahoznia Mexikóból. Az egymásnak nem éppen szimpatikus páros aztán kalandokba keveredik a Texas felé tartó úton. Érdekel is, hogy milyen jellegű film. Ennyiből még akár komédia is lehetne, de Eastwood azt nem szokott rendezni, és azt már ki is adták, hogy dráma. Gondolom, kicsit road movie is lesz, majd kiderül. Regényfeldolgozás, azokat általában szeretem.

Várható megjelenés: szeptemberben lesz mozi premier is, de már megvette az HBO.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2516650930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása