Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Gonosz csoda

2021. szeptember 12. - BBerni86

Fenn megírja a sztorit, amit fel is kapnak. Az emberek hinni akarnak, és le lett filmezve, ahogy Alice visszaadta egy f3_147.jpgkisfiúnak a járás képességét, mindössze a hit által. Fenn ezzel visszakerül oda, ahonnan saját hibájából letaszíttatott: saját rovat, egy jó lapnál.

Ám Alice nagybátyja, a helyi pap valami rosszat érez. Ő nincs oda érte, hogy Alice-t szentként kezdik tisztelni. Pedig az egyház is kijön. Bár a vizsgálat vezetője szkeptikus, a püspök szeretné, ha valóban csoda tanúi lennének. Amikor Hagan atya fulladni kezd, Alice előttük menti meg az életét. Az egyház jóvá hagyja a csodát. Nagy, közös misét szerveznek.f2_4.png

Hagan atya azonban öngyilkos lesz, felakasztja magát. Fenn ösztönei jeleznek, és rájön, ez gyilkosság volt és az atya rájött valamire. Visszanyomozza, hogy itt a XIX. században halálra égettek egy boszorkányt, aki a Mary névre hallgatott. Volt egy fia, akinek Alice a leszármazottja. A banya Alice-on keresztül ügyködik, és a f1_154.jpgneki szentelt lelkeket a pokolba rántja.

Az istentiszteletet szakítja félbe, és azt hazudja, az egész csak az ő műve volt. Kamu az egész történet. Alice is rádöbben, milyen erő kísértette meg. A banya lelepleződik és Fennre támad. Alice az életét adja, hogy megmentse. Ezzel Mary is meghal, Alice volt az utolsó leszármazottja. Fenn imádkozik, és a lányba visszatér az élet.

A karriernek megint annyi, de felajánlják neki, hogy írja a helyi kis újságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3016686522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása