Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. október 29. - BBerni86

Cím: Az oltalmazó

Készítők: Lorenz producerként sokat dolgozott Eastwooddal, jó kis filmek vannak a neve mellett. Nem ez lesz azmit_115.jpg első rendezése, bár 10 éve próbálkozott ezzel utoljára. Meglátjuk, hogy sikerült. A stáblista nem rossz: Neeson, Winnick miatt nekem nézős.

Műfaj: akció, thriller

Cselekmény: Jim katona volt, most csendes életet él vidéken. Megismerkedik egy anya-fiú párossal, két mexikói illegális bevándorlóból. Kötődni kezdenek, a férfi gyászán – friss özvegy – enyhítenek. Így, amikor a nőt meggyilkolják, ő maga indul el a fiúval Chicagóba, miközben a kartell a nyomukban jár…

Neeson, mint akciópapa, újra. Az a helyzet, hogy tőle elhiszem, ezt a filmet is meg fogom nézni. Neki jól áll a visszafogott akció, ami várhatóan itt is lesz.

Várható megjelenés: a téli szezont nyitja nálunk – ha akkor még nyitva lesznek a mozik…

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr616739118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.10.29. 17:22:34

Liam Neeson az elmúlt években Rozsomák lett. "Ő a legjobb abban amit csinál, csak amit csinál nem túl szép." Keanu Reeves mellett a filmvászon legnagyobb gyilkosa. Persze ő a jófiú, vagyis nem öl, mindig csak védelmez. Na ezt igyekeznek a forgatókönyvírók megírni filmenként újra és újra, hogy el lehessen újnak adni, hogy a nézők megvegyék a jegyet a filmjeire osztán vagy sikerül vagy nem értékelhető, szórakoztató végeredményt összehozni.
Na ez amolyan közepes neeson lett max.
süti beállítások módosítása