Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. október 31. - BBerni86
  • A másik én

f1_164.jpgPaula belejön abba, hogy mindenki őt hiszi Candynek. Az emberek szeretik, kedvesek vele. Ő ezt élvezi, miközben azt látja, hogy Candy utálja az egészet és nem érdemli ezt meg. Így mindent el akar venni tőle. Még a férfinak, akivel névtelenül levelezett, neki is azt hazudja, ő Kathy.

Az igazit pedig kidobja a saját házából, a rendőröket is ráhívja. Kathynek már senki nem hisz, utcára kerül. Az ügynöke ráismer, de inkább dolgozik a lelkes és pontos Paulával, mint a balhés Kathyvel, aki már nem akar Candy lenni. Kathy így a legjobbat igyekszik kihozni a helyzetből, megint asztalosként dolgozna.

Amikor a szerszámaiért hazamegy, Paula is jön a tőle lopott férfival. Ő rádöbben, mi az igazság és Kathy mellettf2_162.jpg marad. Nekik megvannak a terveik és Kathy nem is bánja, hogy Candy életét elvesztette.

Az első szerepnél Paula besokall a felvételnél és rohan vissza Kathyhez. Vegye vissza az életét, neki a színészet nem megy! Kathy megnyugtatja, és rábízza Candy alakját. Lehet ő az, színészkedjen, neki már nem kell.

1 évvel később Kathy a szerelmével bútorboltot vezet és boldog. Paula Candyként világsztár, de teljesen ki van készülve.

  • Rendőrügylet

f3_158.jpgChris összejön Timmel, de másnap megijed az érzelmeitől, és csűnyán a férfi lelkébe gázol. Tim elmegy, Chris folytatja a nyomozását.

Az iskolában az áldozat egyik tanárával beszélget, és a férfi elszólja magát. A hírekben csak az volt benne, hogy a gyereket agyonverték. A férfi honnan tudta, hogy kalapáccsal?

Bizonyíték kell, de egyedül nem tud szerezni. Timet kéri meg, akinek elmondja,f4_141.jpg hogy kölcsönösek az érzéseik és nagyon sajnálja, ahogy reggel bánt vele. A f5_118.jpgférfi vele tart betörni a gyanúsított házába. Tim megtalálja a bizonyítékot, de benyújtani már nincs idő.

A férfi megint gyilkolni menne, de ők ketten megállítják, ha komolyan harcolniuk is kellett. A végére ők a hősök, megvan a gyilkos, akinek a létezésében senki nem hitt Christine-t leszámítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6516740366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása