Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

True Story

2021. december 22. - BBerni86

Kid (Kevin Hart) már megnyugszik, hogy minden el van rendezve. A neve és a hírneve sértetlen marad, nem derül ki a véletlen haláleset és a gyilkosság sem. Buliznak a bátyjával (Wesley Snipes), aki részegen kidől, Kid meg rápillant a telefonjára.

Megrendezett volt minden, és egy SMS erre rávezeti Kidet is. A bátyja szervezte be a barátnőjét, hogy játssza el a 2_113.jpghalottat. Pénzt akartak kicsalni a gazdag testvérből, és sokként érte őket, hogy Kid fizetés helyett végzett Arival (Billy Zane), akit szintén Carlton vont be a csalásba.

Kid egy kosármeccsre viszi be Carltont, ahol szembesíti a tetteivel, és közli, hogy számára a bátyja halott.

Közben Ari testvérei rájönnek, hogy Carlton átvágta őket, és nem Gene (Theo Rossi)3_108.jpg volt a testvérük gyilkosa. Fegyverrel mennek a fivérek után.

A stadionba kezdenek hajszába. A sarokba szorult Carlton az öccse elé áll, aki hidegvérrel agyonlövi a két görögöt. A bátyját sem hagyja szervezkedni: felveszi az egyik maffiózó fegyverét és azzal végez Carltonnal. Majd eljátssza, mintha a három férfi egymással végzett volna.

1_108.jpgA testőre később közli, hogy kihallgatta a beszélgetését a bátyjával, mindent tud. Kid nem is tagad, mindenbe beavatja a testőrt és a menedzserét. A zsaroláskor kért összeg így a testőrhöz kerül, aki folytatja a munkáját.

Kid halad tovább a siker útján, a végén interjút ad a történtekről – a saját és jól kiszámított hazugsága lesz az igazi történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3216789802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása