Minden napra egy film

Minden napra egy film

Balthazar

s04e02-03, helyzetjelentés

2022. május 08. - BBerni86

Elkezdték meghúzni a vonalakat, amelyek köré az évad épülni fog. Ezek nagyja egyezik azokkal, amiket az első részben is láttunk:

  • Balthazar és Maya történetének utóhatásai, avagy mi lesz a gyerekükkel? Balthazar folyamatosan gyötrődik, és nem is egyszerű összerakni, mi minden kínozza. Egyszer ugyan kimondta, hogy nem akarja ezt a gyereket, de ha ilyen egyszerű lenne a képlet, nem lennének az álmai, és nem kellene annyi nyugtatót beszednie. A 3. rész végén különban Maya valamiben mesterkedik, szóval csak történik valami. Ugyan ez a szál érdekel, de nem akarom az egész évadban várni, hogy dokink eldöntse, mi legyen a gyerekkel.balthazar402.jpg
  • Az új kolléganő: jó érzékkel talán nem lesz megint flört és szerelmi szál, mint az előző nyomozónővel. Most csak együtt dolgoznak, az ugratással is leálltak a WC/szex miatt, nekem jobban működnek kollégaként.
  • Viszont: Camille is rejteget valamit. Rendszeresen megfigyel egy családot. Arra is sor fog derülni, hogy őt ki bántotta és hogyan.

Mellette meg vannak a napi ügyek, és abban most is erős a sorozat. A nyomozás, a végére egy váratlan csavar, ami mégis illik. A pszichés beteg esetében (2.rész) talán sok is volt egy kicsit, de a gyerekrablás (3. rész) esetében nagyon ült.

Kriminek jó, a magánélet meg jó összekötő. Csak derülne ki a baba sorsa...

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8517826671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása