Minden napra egy film

Minden napra egy film

A következő lány

2022. május 27. - BBerni86

Most döbbenetesnek tartom, hogy a beharangozó alapján ez engem még érdekelt is. Adott egy fiatal, helyes lány, akit elrabolnak. Egy házaspár kezei közé kerül, akik babákat gyártanak. Vagyis, mossák a lányok agyát, amíg nem girl_next.jpgengedelmeskednek mindennek, és el nem adhatják őket. Most azonban egy olyan lányt sikerül elrabolni, aki nem törik meg...

Mi rossz lehetne egy ilyesmi thrillerbe? Hát, itt van példa.

Az indokolatlan, máskor indokolt erőszak még ok. Azt meg tudom érteni, hogy a lány, akit éppen meg akarnak erőszakolni, küzd minden erejével és kiharap egy darabot a támadója arcából. Azzal sincs bajom, hogy a féltékeny feleség levágja a lány egy lábujját, mert nem tetszik neki, ahogy a férje ránéz. Bár azt nehezen hiszem el, hogy nyomorult lányokkal nézetett felvételek tényleg tudnak agyat mosni, legyenek bármilyen erőszakosak is, de még ezt is hajlandó vagyok lenyelni. Pedig tényleg nem hiszem, hogy ha párszor levetítik erőszakos és szexuális videók mellé a feliratot, hogy a 'Rabszolgaság jó. Legyél rabszolga. A szex jó.' akkor valaki máris programozható szexbaba lesz.

Viszont, itt az erőszak mellett van egy csomó indokolatlan és ízléstelen, sok esetben tabudöntő szexuális tartalom, amibe tényleg csak azt tudom belelátni, hogy polgárpukkasztanak. A menekülő lány ledobja a ruháit, hogy az utcán pucéran sétáljon? A lány némi kínzás után boldogan szexel több pózban a kínzójával, miközben annak felesége egy pengével vagdossa a láttukra a karját? A kínzó felesége egyszer csak rámászik a lányra, nagyobb a pénisze, mint a férjének és ő is meg akarja erőszakolni a lányt, akit egészen addig kínzott és vert? Tudnék még példákat, de szerintem a lényeg lejött. Már nem is thriller szint ez, hanem egy rossz light pornó. A vérfertőzésen át a nem éppen édes hármasig van itt minden.

Van még egy vonala, ami még agyzsibbasztóbb, mint a fentiek. Heinrich betegesen és eltúlozva valami drogot nyom magába, és a készítők mutatják, ahogy ő lát és néha megcsillan, ami igazából van. Ő azt képzeli, hogy valami isteni lénnyé alakul, de csak meghülyül teljesen és vannak látomások, víziók meg értelmetlen elméletek. A beteg, ami a legjobb jelző. Most minek nevezzem, amikor a férfi fél arca leszakad, a neje tűzőgéppel rögzíti vissza valahogy a fejéhez, ő meg azt képzeli, hogy az isteni erejével meggyógyította magát és már felsőbb lény?

De az elrabolt lánynak is van valami kattanása. Azt már meg sem próbáltam megérteni.

Véres, erőszakos, tele szexuális tartalommal és zavaró képsorokkal. Úgy filmezve, hogy a látottakon túl is zavaró legyen nézni, és a beletett számítógépes elemek is borzalmasak. Az a bohócfej, amihez Heinrich néha beszél? Mintha 'Az' nagyon béna verziója lenne, és mit is keres itt?

Számomra borzalmas volt az egész, a történet és a karakterek, és semmi értelmet nem is láttam benne. Sajnálom, hogy láttam, és igyekszem törölni az emlékeim közül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6217842133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása