Minden napra egy film

Minden napra egy film

Várható heti megjelenések

2018. június 18. - BBerni86

Mi is lesz a héten moziba, új fim?

- Felesz vagy mersz (horror, amiben ha ki akarsz szállni a játékból, vagy hazudni próbálsz, utolér a végzet. A témát már feldolgozták párszor, ennek elég jó a stáblistája és a trailere megnyerő. Nálam van egy esélye.)

- Kszi, Simon (a címét már most utálom ennek az ifjúsági filmnek. A regényt olvastam, amiből készült. Nem volt nagy kedvenc, de elment, és a filmnek jók a kritikái. Egy esélyt ennek is adok.)

- Merülés a szerelembe (a romantika nem a zsánerem, de láttátok a stáblistát? Ha nem is moziba, de ha jön dvd-n, majd tuti megnézem. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a heti 3 mozis premierből ez a legjobb film.)

Ha pedig a mozi messze, marad a dvd:

- Fekete Párduc (szerintem nem kell bemutatnom senkinek az egyik utóbbi Marvel filmet. Ismerd meg Wakandát, ha eddig lemaradtál volna róla! Látvány, akció, erős casting és jellegzetes Marvel cselekményvezetés.)

- Holdfény (Oscar-díjas, dráma, egy meleg feketéről. Állítólag nagy film, de én még mindig nem szántam rá magam a megnézésére. Talán majd most?)

- A szabadság ötven árnyalata (nyáltenger szadomazo köntösben. Ha egyszer rászánom magam, az azért lesz, hogy ne látatlanba fikázzam. De őszintén szólva, számomra egy katasztrófa, hogy Ana Steel és Christian Grey olyan kulturális hullámot tudott generálni, amilyet összehozott.)

Az Aurora Borealis, A víz érintése és a Nincs kiszállás is csúszik erre a hétre. Úgy tűnik, nyáron nem csak a könyves megjelenések sodródnak...

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3014053576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 22:23:17

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása