Minden napra egy film

Minden napra egy film

Kasza!

Utódlás

2018. július 12. - BBerni86

Iszonyatosan kattanok a sorozatokra, így ha valamibe belekezdek, nagy valószínűséggel akkor is végig nézem, ha inkább szenvedésnek élem meg a részeket, mint szórakozásnak. Legjobb példa a Walking dead, amit évek óta szenvedek, és csak most fogom elengedni. De mondhatnám a Riverdale évadokat is, amit az elejétől utálok, de már két évadot végignéztem.

De néha akad valami, ami annyira nem fekszik, hogy feladom. A 3 részt ki szoktam várni, de ha nagyon nem megy, akkor pá-pá sorozat!

Most éppen fut egy ilyen, amit nem bírtam. Ez lenne az HBO sorozata: az Utódlás.utodlas.jpg

A sztori röviden, hogy van egy milliárdos nagyvállalat, amit a családfő tart a markaiban. Már a visszavonulás a téma, és úgy tűnik, hogy a legidősebb fiú léphet a nyomdokaiba. De az öreg szélütést kap, és mindenki egymásnak esik a hatalomért. A testvérek, külsősök, mindenki hirtelen vezető akar lenni.

4 részt bírtam ki, amikor azt mondtam, én ezt halálra unom. Véres harcoknak kellene lenni, de mindenki csak szerencsétlenkedik. Nincs feszültség, nem érzem a téteket. Unalmas!

Ami még rosszabb, a karakterek meg egyszerűen nyomorultak. Vagy undorítóak. Nem is tudom, kitől akadok ki jobban. Kendall, aki vezér létére gyakran lábtörlőként viselkedik. Vagy Roman, aki azzal indít az új irodájában, hogy az ablakra maszturbál. (Őt mondjuk Kieran Culkin remekül hozza, gyerekkora óta nem volt ilyen jó semmiben, de annyira nyomorult a figura, hogy egyszerűen nem bírom!)

Úgyhogy, Utódlás, részemről ennyi volt! KASZÁLTALAK!

https://www.youtube.com/watch?v=CmbU0GYfuh4

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr214103237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása