Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Little Italy

2018. augusztus 10. - BBerni86

Hello! Mivel a nyár a könnyed filmek időszaka, most egy olyan filmet ajánlok figyelmetekbe, amire szintén illik ez a jelző. Talán jó is lesz, bár romantikus komédiából nem könnyű jót kifogni... egyelőre ebbe még bízom.

220px-little_italy_film.jpgLittle Italy

https://www.youtube.com/watch?v=z8lDreq9le4

Műfaj: romantikus komédia

Tartalom: az otthonról elmenekült lány kénytelen hazatérni a szülővárosába, a családi étterembe. Még mindig lángol a szülei és egy másik olasz család között az ellenségeskedés. A lány megismer egy srácot, egymásba szeretnek, erre nem kiderül, hogy ő az ősellenség fia? Elég erős a szerelem legyőzni az ellentéteket, vagy megint maga mögött hagyja a lány Little Italy-t, benne a szerelmével?

Készítők:Hayden Christensen - jól áll neki a sötét haj, az akcentusa fura, de egyelőre viccesnek érzem. Talán, Anakin óta színészkedni is jobban tud. Emma Roberts meg azok a színésznők között van, akiket bírok.

Megjelenés: az USA-ban szeptember, nálunk nem tudni. Azért remélem, legalább DVD-n kijön nálunk is.

Tudom, bőven van esély, hogy nagyon tipikus lesz, De még reménykedem valami jobba, Roberts komédiát általában bírom. Ki fog derülni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1914163267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása