Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2018. december 09. - BBerni86

Mivel a héten olyan film nem volt, amit nagyon mesélgetni akarnék, gyors torpedószerű filmvég elmesélés következik:

- Könyvesbolt a tengerparton

Edmund szívrohamot kap, miután próbálta Violetet meggyőzni, hagyja békén a könyvesboltot. Meghal, és Florence egyedül marad. Violet nyittat egy új boltot, ahova felveteti Florence segédjét. A környékbeli férfi, aki sp6_2.jpghelyette segít be a nőnek, átveri Florence-t. Amíg a nő nincs bent, beenged egy ellenőrt, aki szépen lakhatatlannak minősíti az épületet. Így amikor Violet nyomására lefoglalják az épületet, Florence egy centet sem kap érte. Mindent elveszít. A záróképeken elhagyja a városkát egyetlen táskával, és látja, hogy a könyvesbolt kigyulladt. Tudja, hogy egykori kis segédje okozta a tüzet - ha az övék nem lehetett, Violet se kaparinthassa meg.

- Sosem voltál itt

sp4_4.jpgJoe az anyja halála után kiírtja a maffiát és a lánnyal neki indulnak a világnak. Reggelizni megállnak egy büfében, és amíg a lány kimegy a mosdóba, Joe szétlövi a saját fejét. A visszaérő lány megrázza a férfit, aki erre felriad, csak képzelte az öngyilkosságot, a lánnyal mennek tovább.

- Világok őre

Kirill leleplezi, hogy az a világ, amit annyira meg akar találni a szervezet, használja ki őket. Kísérletezik velük, sp3_5.jpghogy a saját világukban ne kövesék el az ő hibáikat. Kirill meg tud szökni, az utána küldött ügynököt is legyőzi, de Annát elrabolták már. Talál egy társat, és a további harc, Anna megmentése a következő céljuk.

- Bleach

sp2_6.jpgIchigo legyőzi a Hollow-t, de a shinigamik így is az életét akarják, és eljönnek Rukiáért. Ichigo igyekszik megvédeni a lányt, Renjit le is tudja győzni, de Byakuya ellen esélye sincs. Már többször földre került, már lábra állni se bír, de még mindig Byakuya ellen indulna. Rukia löki félre, és úgy tesz, mintha hirtelen a bátyjával értene egyet. Visszaveszi a shinigami erejét, és törli Ichigo emlékeit is.

A fiú a saját ágyában ébred, semmire sem emlékezve. Az iskolában a lány helyét nézi, a könyvében a jegyzetet, amit Rukia írt bele, és mintha valami derengene neki, de még nem tört át az emlék.

- Egy lélegzetnyire

Anna az életét adja, hogy a lánya gépében kicserélje az akkumulátort. Már nem volt lélegeztetője, megfulladt, mire sp.jpgvisszaért volna a köd fölé.

Mathieu az utcáról igyekszik védőfelszerelést találni, de súlyosan megsérül. Döbbenetére Sophie jön el hozzá, aki elmeséli, hogy Noel, egy másik ugyanebben a betegségben szenvedő fiú jött el érte, mielőtt lemerült volna a gépe. Nekik nem árt a köd, ők tudnak lélegezni benne.

Így a végére fordul a helyzet: most Mathieu él a lánya gömbjében, aki gondoskodik az apjáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8214462178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása