Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2018. december 14. - BBerni86

Cím: Trónok harca - befejező évadborito-30.jpg

Készítők: Benioff és Weiss írja, Benioff az utolsó részt meg is rendezi. A történet eredetije George RR Martin gigasiker regénye - bár az újabb részre évek óta várunk, teszem hozzá. A benne szereplő színészek meg innen indulva szép karriert építenek, és az angol színjátszásból rengetegen vannak benne. Csak pár név, a teljesség igénye nélkül: Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harrington, Sophie Turner, Masie Williams, Iain Glen.

Műfaj: fantasy, kaland.

Cselekmény: Westeros és a világ sorsa eldől. A holtak eljönnek, és minden élettel végezni akarnak. Észak és a Targaryen-ház háborúba megy ellenük, míg Cersei továbbra se lát tovább saját egójánál. És a rengeteg kérdés, kivel mi fog történni. A történet most véget ér.

Várható megjelenés: 2019 áprilisa - csak bírjuk kivárni.

Trailer ide kattintva!

tn4-tronok_harca.jpgMiért várós?

- Az jobb kérdés lenne, miért nem. Szerintem mindenki, aki nézte és olvasta, várja. Nagyon.

- A leglátványosabb tévésorozat, ha minden jól megy, az Államokban 2-2 részenként moziba is le fogják adni. Remek CGI, gyönyörű látvány.

- Egyszerre félek a végétől, de kíváncsi is vagyok. Ki hal meg, ki marad életben? Ki ül a Vastrónra? Lesz Targaryen gyermek? Marad életben sárkány? Kicsoda a Holtak Királya? Milyen sorsra jut Cersei? Bran lehet még valaha normális, vagy az ő sorsa már reménytelenül a misztikum? A Stark vérvonalat a lányok viszik tovább? Sorolhatnám oldalakig a kérdéseim.

- Nagyon akarom a regényt is, az még nincs, hát nézem a sorozatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9314465726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása