Minden napra egy film

Minden napra egy film

Várható heti megjelenések

2018. december 17. - BBerni86

Mozi:

- Az Úr hangja: több nemzet közös filmje, részben magyar is. Egy férfi keresi disszidált apját, akire az Államokban talál rá új családja körében. Róla derül ki, hogy anno az űrből érkező hangokat tanulmányozta.

- Hozzám jössz, haver: adott egy franciákhoz bevándorló srác, akinek haza kellene mennie a papírjai miatt. Egy barátja kitalálja, hogy maradhat: összeházasodnak, mint melegek és akkor maradhat. Ugyan egyik se a férfiakhoz vonzódik, és mit szólnak ehhez a barátnők? Komédia.

- Mary Poppins visszatér: a karácsonyi szezon karácsonyi filmje. A Banks gyerekek felnőttek, de Mary Poppins visszatér, helyes útra terelni őket is, meg az új nemzedéket. Nálam is várós, bevallom. Linkké alakítva a filmcím visszavisz a Mit várunk? szerepléséhez.

- Párizs császára: egy film a francia nyomozóról, Vidocq-ról. Készült már róla film, ez történelmibbnek tűnik és Vincent Cassel a nyomozó.

- Űrdongó: az új Transformers film, elvileg fiatalosított formátumban. Kiemelve főszereplővé egy korábbi mellékszereplőt, Űrdongót. Tuti látványos, a tartalommal nem vagyok ennyire bizakodó.

DVD:

- A védelmező 2.

- A Hangya és a Darázs

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9114489746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása