Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2018. december 23. - BBerni86

Gyors végek - mivel egy olyan csavaros filmet se találtam, amiről hosszan tudnék írni.

1.jpg- Családi szívás: a drogból megvan a pénz Henry iskolájára, de az öreg nem marad a lányával és unokájával, felszívódik. Ők hazamennek. Laura randizni kezd egy rendes férfival, Henry készül az új iskolába. Mindketten meg is lepődnek, amikor Laura apja visszajön, és szeretne velük maradni. Örülnek neki, és az öreg megígéri, hogy értük megpróbál megjavulni.

- Robin Hood: Robin legyőzi a bírót, akit John küld át a másvilágra. Marian visszatér 2_1.jpgRobin oldalára, aki a megmentettekkel és a szegényekkel az erdőbe vonul, hogy onnan törjön borsot a nép nyomorgatói orra alá. A püspök azonban már kész tervvel áll elő: Will lesz az, akit meggyőz, álljon mellé. Will válik az új bíróvá, akinek személyes ügy is Robin levadászása: őt hibáztathatja az arca megégéséért, és ő szerette el tőle Mariant. Mikor bemutatják őt, mint új bírót, Robin is bejelentkezik egy nyíl formájában. Indulhat a játék!

3_1.jpg- Red Tails: a feketék légi osztaga helyt áll a küldetésen, és megvédik a bombázókat, amíg azok Berlin közelébe érnek. Villám hősi halált hal. A háború után megköszönik a helytállásuk, és elismerik őket.

- Vicceskedők: tényleg csak átverés volt az egész eltűnés és látszólagos gyilkosság. 4_1.jpgAz apjuknak van már egy második családja, ahol más néven élhet. Az anyjuk meg egy örökölt birtokon marad, mint özvegy. Baxter és Annie le akarják leplezni ezt az egészet, de a szüleik könyörögnek, ne tegyék. Csináljanak úgy, mintha a szüleik valóban meghaltak volna. Beleegyeznek, de látni az arcukon, hogy számukra tényleg halottak. Annie sikeres színpadi színésznő lesz normális szerepekben, Baxter ír egy sikerregényt. Sokkal boldogabbak a szüleik nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7414507808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása