Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. január 04. - BBerni86

Cím: Artemis Fowlr_artemisfowl_teaser_mobile_ddt-17441_5ad8f620.jpeg

Készítők: az eredeti regény Eoin Colfer munkája, a filmet Kenneth Branagh rendezi, aki már bizonyította, hogy megy neki a mese a Disney égisze alatt. A gyerek főszereplőket olyan még ismeretlenek játsszák, mint Lara McDonnell vagy Ferdia Shaw, de a mellékszerepekben olyan nevek tündökölnek, mint Judi Dench vagy Josh Gad.

Műfaj: családi kaland, fantasy

Tartalom: Artemis Fowl a világ egyik legnagyobb és legzseniálisabb bűnöző dinasztiájának a sarja. Az apja azonban eltűnt, és Artemis finanszírozni akarja a keresést, a családja életvitelét. Mivel zseniális elme, ugyanakkor elég gyerek még ahhoz, hogy higgyen a tündérekben, kidolgoz egy merész tervet, hogy ejt foglyul egy tündért és kér érte váltságdíjat. A tündérek persze ki akarják játszani, de Artemist sem kell félteni...

Várható megjelenés: 2019 augusztusában

Miért várós?

- A Disney gyönyörű kivitelű családi filmeket gyárt, ez is biztos nagyon látványos lesz.

- Olvastam a magyarul kijött összes Artemis Fowl regényt, szeretem ezt a világot.

- Mivel az alapanyag jó, talán lesz egy sikeres családi, mágiás sorozata a Disneynek, ha már az Időcsavar tavaly annyira mellément.

- Kenneth Branagh, mint rendező. Nekem tetszett, amit a Hamupipőkével csinált.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7014523328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása