Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. január 25. - BBerni86

Cím: Honeymoon with Harry – Mézeshetek Harryvel

mit2_1.jpgKészítők: Rachel McAdams játssza a női főszerepet, a film felépítésétől függően lehet ez nagyon mellékszerep is, de akár főszerep is. Bradley Cooper és Robert de Niro viszont abszolút főszereplők.

Műfaj: dramedy

Cselekmény: Todd bulis életet élő bankár. A munkájával jól keres, nem is kell sok energiát belefektetni. Így inkább nőket dönthet meg kedvére. Amíg nem találkozik Tamival. A szerelem lecsap, és a nő kedvéért Todd készen áll a gyökeres változásokra. Csak éppen Tami apja, Harry ki nem állhatja a férfit. Minél közelebb van a tervezett esküvő, annál undokabb leendő vejével. Ám történik egy tragédia, és az a fura helyzet áll elő, hogy Harry is Todd-dal tart a nászútra, ahol részegség, sírás, balhék is a műsoron lesznek. De lehet, hogy pont ez kell a két férfi összekovácsolódásához.

Várható megjelenés: még nagyon kérdőjeles, hallani se hallottam még, mire érkezik.

Miért várós?

  • Imádtam a regényt, ami az alapja volt.mit1_1.jpg
  • Jó a szereposztása, ha vannak is gondjaim. Bradley Cooper öreg a regénybeli karakterhez képest! De Niro viszont telitalálatnak tűnik.
  • A könyvön egyszerre lehetett sírni és nevetni is, bízom benne, hogy a film is erős lesz. Szeretjük az ütős dramedy filmeket!
  • A regénynek nagyon erős a narrációja. Vajon a filmbe is bele tudják venni?
  • A szkript attól jön, aki a kedvenc romantikus komédiám is alkotta: Crazy stupid love után jöhet a Honeymoon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3314586676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása