Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. február 01. - BBerni86

tom-holland-daisy-ridley-chaos-walking.jpgCím: Chaos Walking - Kés a zajban 

Készítők: Doug Liman rendezi, akinek vannak olyan filmjei, amiket szerettem. A stáb meg mesés, röviden. A legutóbbi Pókember, Tom Holland szeret majd bele a legutóbbi Jedibe, Daisy Ridley személyében, akiknek olyan alakoktól kell megmenteni a jövőt, mint mindenki kedvenc kannibálja - oké, lehet, hogy van, akinek még Hopkins e cím birtokosa - Mads Mikkelsen.

Műfaj: disztópia, sci-fi

Cselekmény: Todd az egyik legfiatalabb férfi az emberiség új otthonában. Egy új bolygó, új élet, de jövőjük nincs. Még kisbaba volt a fiú, amikor minden nővel végeztek a közösségben. Mert ezen a bolygón mindenki képes volt a másik gondolatait hallani - csak éppen a nőkét nem hallhatták a férfiak, így leszámoltak velük. De Todd egyszer összetalálkozik Violával, és rá kell jönnie, mégsem olyan egyszerű ez a történet, mint amit egész életében hitt.

Várható megjelenés: 2019 március elején

Miért várós?

- Néztétek a készítőknél, milyen brutális lesz a szereposztása?

- Olvastam a regényeket, érdekel, milyen lett a film.

- Talán már kiment a divatból, de még lekötnek a YA disztópiák.

- Roppant kíváncsi vagyok, hogy viszik filmre a gondolatolvasást.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1514600780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása