Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Az otthon melege

2019. február 03. - BBerni86

Az interneten házak tucatjait kínálják bérbe. Egy ilyen ajánlat miatt érkezik Olaszországba Bryan és Cassie. A pár egy taxiból gyönyörködve fedezi fel a környéket, és a hatalmas, elhagyatottan álló házat, amihez nem csak 3_8.jpgjakuzzi, de egy boros pince is tartozik szabad felhasználásra. Idillinek tűnik minden, egészen az estéig. Romantikus, összebújós estének indul, de Bryan felmegy elrakni a telefonokat. És mielőtt visszamegy a lányhoz, látja, hogy valaki kereste telefonon. Cassie már hiába bújna a barátjához, Bryan nem tud lefeküdni vele. Inkább kimegy a nappaliba, ott alszik el, miután azon képzelgett, hogy egy másik férfi és Cassie orgiáznak.

Érezni a feszültséget közöttük, és hamarosan az is kiderül, mi miatt van. Karácsony környékén Cassie és Bryan nagyon összevesztek. A céges bulin az a kolléga, akinek rég tetszett a nő, vigasztalgatta, mellette volt. És Cassie lefeküdt vele. Bryan ezt nem bírja megbocsátani, azért is jöttek el erre a nyaralásra, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. Cassie sokadszorra is bocsánatot kér, de Bryan most azt vágja a fejéhez, hogy tudja, még mindig 5_8.jpgbeszélnek. Este látta a telefonján, hogy a férfi hívogatja.

Cassie reggelente futni jár, most is inkább elmenekül a konfliktus elől. De elesik, és mivel a telefon a házban van elzárva, segítséget sem tud hívni. Egy autós áll meg mellette, segít neki, és felajánlja, hogy hazaviszi. Bryan arra megy ki az ebédlőbe, hogy Cassie és egy idegen, helyes olasz férfi nagyban beszélgetnek. Féltékeny lesz, amit igyekszik nem mutatni, de Federicót gyorsan elküldi innen. Aki különben a szomszédjuk, és felajánlja nekik, hogy beviszi őket a közeli kisvárosba.

A nőnek szimpatikus az olasz, így nem érdekli, hogy Bryan megint rémeket lát. Elfogadják az ajánlatot, hogy vele4_7.jpg mennek be a kisvárosba. Ott megint összevesznek, és elválnak. Cassie visszamegy a házba egy taxival, míg Bryan elkezdi leinni magát. Federico csatlakozik hozzá, és bőszen itatja. Bryan elpanaszolja Cassie viszonyát, és a saját tehetetlenségét. Mert szereti a nőt, vele akar lenni, de nem tud. Megkérné a kezét, de azt se meri. Federico azt tanácsolja, csalja vissza. Ide is hív két olasz lányt, akik másznak rájuk. Ahogy Bryan már teljesen részeg, Federico megjegyzi neki, hogy Cassie teljesen egyedül van otthon, és neki van kulcsa a házhoz.

Bryan egy szobában ébred reggel, nagyon ködös emlékekkel. Federico erre már nagyon gyanús neki, ahogy a háza körül settenkedik, arra a következtetésre jut, hogy valójában nem is itt lakik. Hazamegy, és békülni próbál a szerelmével. Cassie hajlik is rá. A hálószobában szemkötőt talál a nő, és egy cetlit, hogy vegye fel. Míg Bryan 2_7.jpglemegy borért, felveszi és az ágyon fekve várja. De Bryan mögött csukódik az ajtó, a pincében ragad. Míg ő próbál kijutni, Federico bemegy a nőhöz. Mivel Cassie nem lát semmit, azt hiszi Bryan jött meg, Szeretkezni kezdenek, amit Federico fel is vesz kamerával. De közben valami zajt hallanak és a férfi elmegy.

Cassie, Bryan is olyan felfedezést tesz, ami pokolian fáj. Cassie megtalálja Bryan mobilján a videót, amin két olasz lánnyal orgiázik. Bryan meg arra a videóra bukkan rá, amin Federico és Cassie szerelmeskednek. Mindkettő kiakad, veszekedni kezdenek. De közben Bryan felfigyel arra, hogy a lányon ugyanaz a melltartó van, mint amit a videón látott. Leesik neki, hogy ez most történt, és Cassie most tényleg ártatlan. Federico szórakozik velük. És megtalálják a kamerát is, amivel felvette az egészet, és kukkolta őket.

A tulaj érkezik, aki le akarja őket nyugtatni, hogy intézkedik, többet nem látják a férfit. Aki a környéken lakó perverz, már a rendőrségnek is célkeresztben van. De ahogy kimegy, intézkedik, a párnak leesik, hogy ő is Federicóval van, kukkoló ő is. Számon kérés elszabadul, a férfi meghal. Federico közben előjön, hiszen az egész ház be van kamerázva, látta, mi történik. Elmondja, csak figyelnie kellett volna. De megmentette Cassie-t az esése 1_2.jpgután, és érezte köztük a kapcsolatot, így be is avatkozott az életükbe. Ő tényleg azt hiszi, hogy a nő most a karjaiba omlik. De helyette dulakodás lesz, meg akarják már ölni egymást. Bryan és Cassie végeznek az olasszal, majd kitalálják, mi legyen. A holttesteket becsomagolják, majd a közeli tóba süllyesztik. Együtt állnak a zuhany alá, és míg mossák le magukról a vért, megegyeznek, köztük bármi is lesz a jövőbe, ez titok marad. Most szexelnek is.

Közben látjuk, ahogy a neten kamerával követik, mit csinálnak. Mert nem csak az a kamera volt, amit megtaláltak. Az egész ház be van kamerázva. És a leskelődő párnak nem tetszik a gyilkosság, ők nem ilyesmit akarnak látni. Egy listáról választanak egy másik házat, és az ott levő fiatal párt kezdik el figyelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2014605126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása