Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. február 22. - BBerni86

Cím: Bosszúállók 4.mit_6.jpg

Készítők: biztos gárdán ne változtass! Most sem teszik. A két Russo rendezi, Kevin Feige a produceri székben. A stáblista? Ha tényleg csak a legnagyobb neveket emelem ki, akkor is nagyon hosszú felsorolásra készüljetek: Robert Downey Jr. Chris Hemsworth. Mark Ruffalo. Chris Evans. Scarlett Johansson. Benedict Cumberbatch. Tom Holland. Chadwick Boseman. Paul Bettany. Elizabeth Olsen. Tom Hiddleston. Zoe Saldana. Josh Brolin. Chris Pratt. Jeremy Renner. Paul Rudd. Brie Larson. És ez a nagyon vágott lista…

Műfaj: akció, képregényfilm, ha tényleg időutazunk, a sci-fi is ide jöhetne

Cselekmény: győzött Thanos, a fél világ elpusztult. A túlélő hősök ezt azonban nem hagyhatják annyiban. Valamit ki kell találni, hogy újraírják a történetet.

Várható megjelenés: április végén érkezik

Miért várós?

  • Láttátok a 3 végét? Akkor nem kell magyaráznom.
  • Nagy a titok körötte, van elmélet is bőven, vajon kinek lesz igaza? (Különben szerintem időutazással lesz megmentve a világ.)
  • Marvel: látvány és szórakoztatás magas fokon.
  • Nagyon sok színész van benne, akiket bírok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1714628552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása