Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Telefon

2019. május 28. - BBerni86

f5_13.jpg5: Locke - egy férfi, aki az autójában ül, és vezet. A környezetével, a családjával csak egy mobilon keresztül kommunikálhat. Minden összeomlani látszik körötte: a család, a munka, de neki erkölcsi kötelessége van, nem térhet le az útról. Képes lehet összerakni így az életét?f4_14.jpg

4: A hívás - egy segélyközpontba befut egy hívás. Egy kamaszlányt elraboltak. A hívást nem tudják bemérni, a tettes kocsit is vált. A lánnyal telefonáló nő éppen válságban volt, de most rádöbben, volt már egy ilyen ügye. A tettek mezejére lép az életmentés reményében.

f3_14.jpg3: A fülke - a jól szituált, nőkkel is ügyesen bánó férfi felvesz egy csörgő utcai telefont. Nem kellett volna - életveszélybe került. Nem menekülhet onnan, vagy meghal. Életben maradni sem egyszerű, mert a hívó minden piszkos kis titkát ismeri. Jobb embernek kell lenni, vagy harangoznak.

2: Mobil - emberrablás. A családanya már fogoly, a következő áldozat a fia lesz. A szétvert telefonon f2_14.jpgegy ismeretlen számot sikerül hívnia, egy fiatalember vette fel. Aki aztán igyekszik segíteni is, leküzdve a lemerülő akkumulátor és a térerő, plusz az f1_9.jpgemberrablók problémáját is.

1: A bűnös - a nyomozó büntetésben van, aktív nyomozások helyett a segélyközpontban kell dolgoznia. Unja, de jön egy hívás. Egy asszony, aki nem beszélhet szabadon, a volt férje elrabolta. A nyomozó nem mozdulhat a telefonon mellől, de nem tudja a kollégákra bízni a nyomozást. Egyetlen telefonnal, barátok bevonásával ered az igazság nyomában. Ami kiderül, nem is kicsit döbbenti majd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3814865072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása