Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Egyetlen helyszínen

2019. augusztus 13. - BBerni86

5_40.jpg5: Húzós éjszaka az El Royale-ban – egy hotel, amely egyszerre fekszik két államban. Egy kihalt, egykor szebb napokat látott hotel, amely titkokat rejt, az éjszakára érkezőkkel együtt. A szekta elől menekülő lányok, nyomozó, énekesnő, rabló és a többiek élete összefonódik ezen az egy helyszínen és örökre megváltozik.4_44.jpg

4: 4 szoba – egy újabb hotel, egy recepcióssal szilveszter éjjel. Akinek 4 vendége van 4 szobában és 4 őrületes történettel. Belekeveredik boszorkányok praktikáiba, megismer ördögi gyerekeket, talál hullát, és egy sportkocsi sorsa is rajta múlik, amikor egy fogadás során bárdot nyomnak a kezébe 3_52.jpgés neki kell a végrehajtót eljátszani.

3: Aljas nyolcas – a vadnyugat, ahol az ítéletidő elől emberek egy fogadóba húzzák meg magukat. Látszólag idegenek, akiknek semmi közük egymáshoz. A fogadós sehol, és mindenki titkokkal, hazugságokkal van tele. Ahogy telik az idő, egyre gyilkosabb indulatok gerjednek, amelyeket az igazság el is szabadít.2_53.jpg

2: 127 óra – Aron a hobbijának hódolva kirándulni indult. Senkinek nem szólva, egy spontán helyre sziklát mászni. Balszerencséjére zuhant, rosszul esett, a karja beszorult egy hasadékba. Segítséget nem tudott hívni, nem járt arra senki. 1_45.jpgMagának kellett kimentenie magát, megküzdeni az elemekkel, vagy nem lesz hazatérés. Mit képes hátrahagyni az életért?

1: Tizenkét dühös ember – a bírósági tárgyalás lezajlott, az esküdtszék, a 12 ember visszavonult meghozni a döntést. Szavaznak: 11-ük szerint a vádlott, egy fiatal fiú végzett az apjával. Egy azonban azt kéri, gondolják át, egy ember sorsa a tét! Legalább egyszer beszéljék át az esetet, a vallomásokat. Szép sorban az esküdttársai véleménye változni kezd, ami sajátságos konfliktusokhoz vezet. A 12 idegennek közös döntést kell hozni, de ki tud meggyőzni kit és mi az igazság?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3515004684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása