Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. augusztus 16. - BBerni86

Cím: Wounds

Készítők: a rendező számomra ismeretlen, de a szereposztás ígéretesnek tűnik. Armie Hammer a főszereplő, megint kicsit más zsánerben, mint a tőle megszokott. Dakota Johnson mondjuk, engem nem vonzana be, a másik kiemelt női szereplő, Zazie Beetz alakításai több pozitív emléknyomot hagytak maguk után.

Műfaj: pszicho horrormit_23.jpg

Cselekmény: adott egy bármixer New Orleans városában (tippre ő lesz Hammer). Felveszi a telefont a bárban, ami nem várt és rémisztő események sorát indítja be.

Várható megjelenés: filmfesztiválokon már vetítették, de mozikban nem várható. A Netflix forgalmazza, de hogy mikor kerül fel a kínálatba… az egy kérdőjel.

Miért várós?

  • Szeretnék már egy jó horrort látni!
  • Annyira keveset tudok a történetről, hogy érdekelne, mégis milyen nyugtalanító és zavaró események veszik kezdetük egy telefonhívással.
  • Armie Hammer, ezt nem is magyarázom.
  • Egy novella adaptációja. Szeretem az irodalmi feldolgozásokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2715009500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása