Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Élni jó!

2019. szeptember 10. - BBerni86

5_44.jpg5: A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt - adott egy indiai fiatalember, akinek soha nem ismert apja nyomában egyetlen vágya van: eljutni egyszer Párizsba és ott elmenni a kedvenc helyére, az IKEÁ-ba. Amikor a terv összejön, pénz híján az üzletben elrejtőzve, egy szekrényben akar éjszakázni, de pont ezt a bútort szállítják át Angliába. Így fakírunk körútra 4_49.jpgés sok kalandra indul Európában.

4: Életrevalók - a francia változat! A szegény, rossz körülmények között élő bevándorló egy dúsgazdag, lebénult férfi mellett lesz ápoló. Mindketten leckét kapnak a másiktól: az egyik újra felfedezi az élet értelmét és örömeit, míg a másik tartásra és belső erőre tesz szert. Humoros és drámai pillanatok közepette csiszolódnak barátokká, és 3_57.jpgmaradnak azok később is.

3: Az élet ízei - Hassan a családjával Indiából költözik át Franciaországba. Egy idilli városkába telepednek le, ahol megnyitják az éttermüket, pont a helyi, híres étteremmel szemben. Hassan tehetséges séf, hamarosan a francia konyha is érdekelni kezdi. Miközben egyre feljebb emelkedik a csillaga, a szerelem is rátalál. Végül el kell döntenie, mi a fontos 2_59.jpgneki: nagy karriert építeni és elmenni, vagy otthon boldogulni a szerettei körében.

2: Amelie csodálatos élete - Amelie bájos, romantikus francia lány, aki elkezdi a környékbeliek életét is meséssé tenni. Kis varázslatot csempész ide is, oda is. Megleckézteti a segédjével durván bánó 1_51.jpgboltost, apja életébe kalandot visz a világjáró törpével. Csak rá talál nehezen a szerelem, pedig kell lennie még Párizsban egy romantikus léleknek, aki pont a lányhoz illik...

1: Az élet szép - Guido olasz fiatalember, aki meglátta a tökéletes nőt, udvarolt, elnyerte , összeházasodtak, majd egy helyes kisfiúval bővült a családjuk. Ám a nácik uralomra jutottak, és a zsidó családra a haláltábor pokla volt. Guido mindent megtesz, hogy a borzalmakat a fia ne érezhesse át, és folyamatosan játékokat szervez neki a halál árnyékában is. A szeretet, a család kitartása könnyeket csal az ember szemébe, miközben bizonyítják, az élet mindig szép, a pokol mellett is, ha összetartunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6715056202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása