Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. szeptember 22. - BBerni86
  • Clara

Clara egyre többre rosszul van, és ezt egyre nehezebben titkolja. Főleg, mert Isaac egyre közelebb kerül hozzá. Az első csókot követően a lány valósággal elmenekül a férfitól, de a munka miatt együtt maradnak, és igyekeznek 3_59.jpgcsak barátoknak maradni. Amikor megvan az áttörés, összejönnek. Mikor a lány Isaac előtt lesz rosszul, ő orvoshoz viszi. Ott szembesül a valósággal: Clara egy halálos, ritka betegség utolsó szakaszában jár. Isaac már csak elköszönni tud tőle, és az utolsó napokban mellette lenni. Az utolsó szavait nehezen értelmezi. A gyászában abban talál vigaszt, hogy megvalósítja a lány utolsó ötletét. Így talál rá a lehetséges műholdra, ami bizonyítja a Földön túli élet létét – minden úgy van, ahogy a lány szinte előre látta. Saját néven nem akarja publikálni, még a sajtótájékoztatóra sem megy el, inkább Clara köveit dobja vissza a tengerbe. Mikor jelet fognak a műholdról, behívják. Név szerint neki szól, és egy hangfájllá alakítják vissza. A dal, amit Clara vett meg neki lemezen.

  • A hőlégballon

Miután pár méter híján nem sikerült az átkelés Nyugatra, a család Berlinben próbál az amerikai nagykövetséggel 2_60.jpgkapcsolatba lépni, azonban nem jutnak semmire. A Stasi viszont egyre közelebb jut hozzájuk, tudják, az asszony gyógyszerei nyomra fogják őket vezetni. Újra összeállnak a másik családdal, ahol szintén fontos lenne minél előbb elindulni: Günther be lett hívva katonának. Az asszonyok veszik az anyagot, Günther varr, készül az újabb léghajó. A Stasi már a városban van, amikor elindulnak. Még a repülőket is rájuk küldik, de a ballon hibája lesz, amiért le kell szállniuk. Szerencséjük lesz, most a nyugati oldalon érnek földet. Évekkel később, amikor egyesül a két Németország, indulnak haza, újraegyesülni a hátrahagyott szülőkkel és rokonokkal.

  • Bigger

1_53.jpgA Mr. Olympia nemzetközi szinten jegyzett, előkelő verseny lesz, amire már Houk is elhozza az embereit. A Weider fiúk pártfogoltja Arnold Schwarzenegger, míg Houk egy kubai versenyzővel jelenik meg. Nagy versengés lesz, de Arnold lesz a győztes, akinek őrületes tempóban indul be a karrierje. A Weider testvérek lesznek az ágazat királyai, hosszú életet is élnek. Joe és Betty összeházasodnak, és újabb ágazatokkal bővítik a céget. A férfiak után a nőket is megcélozzák. Szintén ők lesznek a vezető vállalat az ágazatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3315131968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása