Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Öregek, de nem vének!

2019. október 22. - BBerni86

f5_19.jpg5: A csempész – Earl hozott pár rossz döntést az életében, aminek eredményeképpen a teljes családja elidegenedett tőle. Most egy kis pénzzel segíthetne rajtuk, de honnan teremtse elő az összeget? Vezetni még tud, így fuvarozást vállal akár államok között is. Mire észbe kap, már ő a legsikeresebb drogcsempész az Államokban.f4_21.jpg

4: Red – Frank már nyugdíjas ügynök, akinek a telefonos kisasszonnyal való csevegés dobja csak fel a napjait. Míg bérgyilkosok nem erednek a nyomába. Hiába a nyugdíj, a fájó hát, össze kell szedni a régi csapatot és megmutatni, hogy a nyugdíjasok is keményen odacsapnak, ha az élet a tét!

f3_21.jpg3: Könyvklub – nyugdíjas barátnők könyvklubja. Az egyikük bedobja, olvassák el Christian Grey és Ana történeteit! A regények hatására az öreglányok mindegyike kész felpörgeti a szerelmi életét: mert attól, hogy elmúltak már a húszas éveik, nekik is kell a szerelem és a minőségi szex!f2_20.jpg

2: Marigold Hotel – adott 7 nyugdíjas angol, akik egy csábító hirdetést meglátva Indiába költöznek, a címbeli hotelbe. Ott aztán szembesülnek vele, hogy a valóság minden, csak az nem, ami a reklámban volt. Nyugalom helyett pörgés és megoldandó problémák várnak rájuk: lehet, hogy ez kell az f1_16.jpgéletöröm újbóli felfedezéséhez?

1: A bakancslista – Carter és Edward a kórházban találkoznak, már nem éppen ifjakként. Mindketten haldokolnak, és mindkettejüknek van pár ötlete, mit kellene még kipróbálni a vég előtt. Így az öregek meglógnak a kezelés elől, és fiatalos energiával vetik bele magukat a vadabbnál vadabb kalandokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2315246314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása