Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Apósok

2019. december 03. - BBerni86

f5_26.jpg5: Őrült, dilis szerelem – szó szerinti értelemben nem apósos film, de van egy nagy poénja, ami ehhez kapcsolódik, és ami miatt felvettem a listára. Jacob életében először szerelmes és párkapcsolata van, jó benyomást akar tenni a barátnője szüleire is. Cal ad neki tippeket. Ám arcukra fagy a mosoly, amikor rádöbbennek, hogy Jacob pont Cal f4_30.jpglányába szeretett bele.

4: A csajom apja ideges – Simon nagyon szerelmes, és nősülni készül. Ám ehhez még meg kell nyernie Theresa szüleit, elsősorban az apját is magának. Nem lesz könnyű dolga: Percy önérzetes feketeként egy rendes, színes f3_31.jpgfiatalemberrel képzelte el a lányát és emésztenie kell a fehér vő gondolatát.

3: Bazi nagy francia lagzik – Claude és Marie hazafiak, önérzetes franciák. Nem is kicsit sokkolta őket, hogy 4 lány szülőjeként nincs egy rendes, francia vejük. Van helyette kínai, arab és egy zsidó. A legkisebb lányban minden reményük, de nincs szerencséjük: a lányuk f2_30.jpgvőlegénye afrikai fekete. Vajon sikerül szétválasztani őket az esküvő előtt?

2: Apádra ütök – Greg megtalálta élete szerelmét, akit feleségül is venne. Már csak leendő apósa beleegyezését kell megszereznie. Nem sejti, milyen nehéz feladatra vállalkozott: Jack egykor CIA ügynök volt, és még mindig jól mennek neki a régi f1_27.jpgmódszerek, amelyeket Greg ellenében felhasznál. A hazugságvizsgálóra kötés csak a kezdet…

1: Örömapa – George Banks mintaapa és –férj. Imádja a gyerekeit, mindent megtenne értük. Azért szíven üti, amikor imádott lánya egy fiúval állít haza, aki hamarosan a veje lesz. Még nagyobb a sokk, amikor a lagzi teljes költségét neki kell állnia. Miközben egyre nagyobb a terv, George a számlák alatt fuldoklik, és csak egy kiutat lát: ha a pár szakítana, és nem lenne esküvő. Megkezdi a hadjáratot, míg meg nem kérdezi magától, mi a lányának a legjobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2315335056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása