Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Ijesztő gyerekek

2019. december 10. - BBerni86

5_48.jpg5: Mielőtt felébredek - nem lehet saját gyerekük, ezért örökbe fogadtak. A kissrác látszólag tökéletes, de aztán érdekes dolgok történnek. Amikor álmodik, megelevenednek az álmai. A saját gyermekét elvesztő és gyászoló anya ezt kihasználná, de nem minden álom kellemes. Mit teszel egy rémálom ellen?4_55.jpg

4: A csodagyerek - rég akartak gyereket, és végre megszületik a tökéletes kisfiú. Nagyon intelligens, helyes és kedves. De ahogy nő, valami ijesztő lengi körbe. Néha, mintha nem is ő lenne. Az anyának szembe kell nézni 3_67.jpgvele, hogy imádott gyermeke lelkét lassan kiszorítja egy gyilkosé.

3: A jó fiú - unokatestvérek, akik egy családi vészhelyzet miatt együtt kell, hogy lakjanak. Az egyik látszólag a tökéletes gyerek. De csak látszólag az. Avagy, mit tegyél, ha a tökéletes unokatesód igazából pszichopata és rád fáj a foga?

2: Az árva - a házaspárnak két gyereke van, és örökbe fogadnak egy harmadikat is melléjük. A 2_68.jpglány látszólag tökéletes. De csak látszólag. Miközben az apának játssza a tökélyt, terrorizálja a gyerekeket és sötét tervet forgat. Talán nem is az, akinek 1_61.jpglátszik.

1: Ómen - avagy egy férfi kálváriája, akinek rá kell döbbennie, hogy a nevelt fia nagyon nem az, aminek látszik. Lehet jól nevelt, lehet helyes kölyök, ha ő az Antikrisztus, akit az apja bőszen védelmez. Mit lehet tenni? Meg kell állítani, be kell szerezni az áldozati tőröket. Más kérdés, sikerrel lehet-e járni egy ilyen küldetésben, ahol a Sátán terveit kell megtörni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3015345820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása