Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Behavazva

2019. december 29. - BBerni86

1_65.jpgJulie: az anyja is megtudja, hogy felvették a lányt az egyetemre. Hallani sem akar arról, hogy itthon maradna őt ápolni. Mire átmegy az étterembe a bulira, a menedzsere által elcipelt Stuart is visszatér. Kibökik, mennyire tetszenek egymásnak, és már tervbe van, mikor és hogyan találkoznak New Yorkban.

Addie: miután összeveszett Dorrie-val, kimenekül a hóviharba, és megint összetalálkozik a celofános nővel. Amiket ő mond neki, elgondolkoztatja. Valóban önző volt? Dorrie is az elevenére tapintott, mindig olyan srácok után fut, akik csak kihasználják és igazából nem akarnak vele lenni. Megveszi a malacot, amit Dorrie kinézett, majd a buliba visszatérve kibékülnek a lánnyal. A malac meglép, Addie nagyon keresi. Egy srácnál (JP) találja meg, akivel láthatóan megvan közöttük a kémia.2_72.jpg

Dorrie: miután beolvasott a barátnőjének, a pompomlány is megkapja a magáét. Azt hitte, van köztük valami, de most úgy viselkedik vele, mintha nem is ismernék egymást. Neki ez nem kell. A lány bevallja, ő még nem vállalta fel, hogy leszbikus. De Dorrie annyira bejön neki, hogy most, itt, miatta 3_70.jpgmegteszi. Kibékülnek és mindenki előtt csókolóznak. A barátnők lazán fogadják az egészet.

Kion: bár a menedzser nem jött el, örül annak, hogy jól sikerült a buli. Kárpótolja, hogy Stuart itt van.4_58.jpg

Tobin és Angie: Tobin féltékeny, így magára hagyja Angie-t és JP-t, amíg az autójában szerelőre vár. A lány próbálna beszélni vele, de Tobin most nem vevő erre sem. A buliban a tetőre megy fel, Angie utánamegy. Elmondja, megijedt. Attól, hogy a legjobb barátja a nagy Ő. Pedig ő az. Barátokból pár lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6615369866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása