Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. április 17. - BBerni86

Cím: Soul (Lélek)

Készítők: Pixar mese, az eredeti szinkronhangok között olyan színészekkel, mint Jamie Foxx.

Műfaj: mese, animáció, családimit_47.jpg

Cselekmény: Joe középiskolai zenetanár, de arról álmodik, hogy egyszer befut jazz zenekarával, mint művész. Végre megkapják az esélyt, egy jó fellépést, amikor baleset éri a férfit. A lelke elszakad a testétől, megkezdi a másvilági utat, miközben ő mindent bevet, hogy visszajusson a testébe és eljusson a koncertre.

Várható megjelenés: ősz végére volt tervben.

Miért várós?

  • Pixar, minden meséjük várós.
  • Angolul ötletes a cím, félek is, magyarba miképpen akarják átültetni Mert egyszerre zenei irányzat és a lélek is, amelyek majd kalandoznak a mesében.
  • Mert több minden taszít benne – nem kedvelem a jazz zenét, a történet se fogott meg – és ebből lenne szép olyan mesét kerekíteni, ami tetszik. A vállalatnál már jött össze ilyen, a Coco is látatlanban ellenszenves volt, és szerettem azt a mesét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3115616780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása