Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Az esküvői vendég

2020. április 26. - BBerni86

2_85.jpgJay Pakisztánba érkezik, egy esküvőre siet. Közben autót bérel, új ruhákat és fegyvert vesz. Mindezt elrejti a ház közelébe. Azt mondja, a menyasszony bátyjának egyetemi barátja. Megérdekli, mikor jön meg a család, hol fognak aludni és ki őrködik.

Mikor Samira is megérkezett, éjjel fegyverrel beoson a házba és kényszeríti a lányt, hogy vele tartson. A menekülés közben meglövi az őrt is. Másnap reggelre leveszi a kötést a lányról, és elmondja, Deepesh megbízásából vitte el. Ha Deepesh mellett akar maradni a lány, ő elviszi hozzá. Különben kiteszi, és mehet vissza az esküvőre. Samira Deepesh mellett szeretne lenni, Jay-jel tart.

Ám a lelőtt őr miatt Deepesh megijed, és visszacsinálna mindent. Samira legalább egyszer beszélni akar vele, és 1_80.jpgelfajulnak a dolgok. Jay kénytelen lelőni a férfit. Samirával elveszik a gyémántokat, és együtt menekülnek. A lány elmondja, Londonban ismerkedtek meg és jöttek össze. Samira szülei azonban elrendezett házasságba akarták kényszeríteni a lányuk. Deepesh a családi vállalatból lopott gyémántokat, és együtt szöktek volna el.

3_85.jpgHamis nyomokat hagynak, és egy indiai, tengerparti helyen megszállnak. Samira és Jay itt össze is jönnek, pár napig boldogok. Egy reggel azonban a lány felkel, magához veszi a pénzt és a gyémántokat, elmegy. Jay hiába keresi, csak a pénz egy részét találja meg, amit a lány itt hagyott neki. Még egyszer telefonon eléri. Samira elmondja, sajnálja, de nem maradhat. Jay még hazamehet, de neki menekülnie kell. Jay megköszöni a hátrahagyott pénzt, és kéri a lányt, ha bármikor segítség kellene neki, keresse meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9815642252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása