Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Éneklő színészek

2020. június 16. - BBerni86

f5_45.jpg5: Jared Leto: aki karriert csinált rocksztárként és filmsztárként is. Bár mostanában a zenéjéről sok jót nem hallani - az unokatesóm, aki nagy rajongó volt, teljesen ki is ábrádult - egykor nem így volt ez. Színészként meg összejött neki az Oscar, és rá lett bízva Ledger után Joker. Az már más kérdés, hogy mennyire nem jött össze, és 2020-ban egy másik Joker vitte haza az Oscart. Vajon feltámad még hamvaiból színészként vagy zenészként?

4: Rami Malek: olyan fiatalemberként ismertük meg, aki egy testen osztozik apja kivetülésével és a f4_52.jpgnagyvállalatokat akarja térdre kényszeríteni. Elhitette velünk, hogy programozó zseni. Aztán jött egy érdekes sorsú film és Mercury. A Bohém rapszódiában ugyan keverték a hangját az eredetivel, de ő is végigénekelte a filmet. Letóhoz hasonlóan neki is összejött az Oscart, csak pont az f3_55.jpgénekes Bohém rapszódiáért.

3: Hugh Jackman: mindenki kedvenc Farkasa (Rozsomák, a háklisoknak) eredetileg musical színész volt. Jó ideig romantikus komédiákban szerződtették a pofija miatt, majd felfedezték benne az akciósztárt is. Ő maga pedig kiharcolta, hogy énekelni is hallhassuk. Vitatható, hogy mennyire lett jó film és mennyire popnyálas A legnagyobb showman - de az biztos, hogy szívét-lelkét beletette. Azt meg majd el is felejtettem, hogy a Nyomorultakat is végigtolta, mint Jean Valjean. Ott sem ő volt, aki bár ne dalolt volna...f2_57.jpg

2: Ewan McGregor: Az élet sójában már énekelt annyit, hogy megállapítsuk, van korrekt hang is a torkában. Majd jött a Moulin Rouge, és azóta is sóvárogva várom, hogy valaki énekeltesse még! Az egyik legnagyobb igazságtalanságnak tartom mai napig, hogy a Moulin nem vitt haza Oscarokat, majd következő évben a minden tekintetben gyengébb Chicago igen. Nem utolsó sorban Ewan hangja miatt - mondanom se kell, a Moulin Rouge CD rongyosra lett hallgatva.

f1_54.jpg1: Taron Egerton - bár Robin Hoodot jobb lett volna az erdőben hagyni, és nem moziba vinni, nagyot alakított, mint Eggsy, és az egyik kémfilmes alakom lett mai napig. Botcsinálta síugróként is a szívembe zártam. Majd jött egy mese, az Énekelj. Egerton volt a gorilla hangja, és leesett az áll, hogyan tud énekelni. Ő lett Elton John, a Rocketman. Mai napig érdekel, mi lett volna, ha fordított sorrendben mutatják be a Rocketmant és a Bohém rapszódiát. De ezt már nem tudjuk meg, Oscar a Queen filmet karolta fel. Ez azonban nem változtat azon, hogy Taron énekesként is megkereshetné a kenyérre valót, és az Énekelj folytatásában megint dalra fog fakadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr515813964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása