Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Sötét angyal

2020. június 28. - BBerni86

Heaven elmegy a nagyanyjához, aki meglepően fiatalos, de megkeseredett asszony. Ő maga is fiatalon szült, f3_58.jpgHeaven anyja is, így akár az anyjának is simán elmenne. A férje milliomos gyerekjátékkészítő, fiatalabb nála, és érezhető, hogy mennyire féltékeny mindenkire az asszony, akire a férje ránéz. Az unokáját is legfeljebb egy hétig hajlandó elviselni itt.

Tony, a férje viszont alkut ajánl. Ha a lány engedelmeskedik neki, eléri, hogy maradhasson és Casteel lehessen. Heaven belemegy. Nem szabad csatangolnia a birtokon, ahol Tony öccse él, vele nem is találkozhat. Meg kell szakítania a kapcsolatot a féltestvéreivel. Így elkezdhet egy drága magániskolába járni.

Az első szabályt szegi meg leghamarabb: véletlenül találkozik össze Troyjal, aki csak pár évvel idősebb nála - Tony annak idején azért nősült, hogy 3-4 éves kisöccsének pótanyát szerezzen. Troy készíti a cég híres, egyedi babáit. Összebarátkoznak, és Heaven rendszeresen hozzá menekül, amikor Tony vagy az iskola sok neki.f2_60.jpg

Logan is ebbe az iskolába jár, de amikor Heaven békülni próbál vele, ellöki magától. Még mindig fáj neki, a lány hogyan csalta meg és feküdt össze a nevelt apjával. Heaven fájdalmában Troyhoz megy, akit meg is csókol, és akivel titokban járni kezd.

Érettségi, Heaven évfolyamelsőként végez, egyetemre készül és Troy megkéri a kezét. A családját is végiglátogatja, de mindenkitől elidegenedik. Az ikrek remekül vannak a nevelőszülőknél. Az öccse megtalálta a helyét a cirkuszban, amit az apjuk vezet. A húga megkeseredett, hogy elvették tőle a lányát.

f1_56.jpgTony most döbben rá, hogy Heaven hazudott a koráról, 1 évvel idősebb. Megtiltja, hogy hozzámenjen Troyhoz. Heaven anyja Tony elől menekült el innen, aki megerőszakolta. (Tony úgy állítja be, hogy egymásba szerettek és titkon együtt voltak.) Heaven az ő lányuk, Troy a nagybátyja.

A lányt nem érdekelné, szerelmes, de Troy nem képes így élni. Az utolsó együtt töltött éjjel után eltűnik, csak a ruháit találják meg a tóparton. A megtört Heaven elmegy egyetemre, és közli Tonyval, többé látni sem akarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4815971910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása