Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A képeslap gyilkosságok

2020. augusztus 02. - BBerni86

1_88.jpgA képeslapok üzenetei, a beállított testek és az, hogy párokat kapnak el, Jacob számára elvezetnek a megoldáshoz.

1: a beállított testek. Festményeket/szobrokat idéznek fel, melyek azokban a városokban vannak kiállítva, ahol a holttesteket megtalálták. (Később kiderül, a gyilkosok apja mániásan cipelte múzeumba a gyerekeit, ezek voltak a kedvenc képei.)

2: a képeslapok szövegei jelentik az indítékot. A szerelmüket akarják a gyilkosok realizálni. Szeretik egymást, együtt akarnak lenni, és ezt így fejezik ki. Ha már tiltott, így racionalizálnak. Plusz, az apjukon is bosszú.

3: olyan párok is vannak, akiket korábban a társadalom nem fogadott el együtt, pl. melegek. Düh, amiért az ő 2_3.pngszerelmük még mindig tabu.

Jacob azonosítja be a párost is, akik párokra utaznak. Sylvia és Mac testvérek, akiket az apjuk igyekezett szétválasztani, amikor felismerte, milyen irányú a vonzalmuk. A lányt intézetbe adta, előtte is sokat kínozta őket. Mac ezért segített lebuktatni a férfi üzleti sikkasztásait, és börtönbe juttatta.

Oroszország felé állítanak csapdát egymásnak. Dessie kiszabadul, Jacob megmenti, és meglövi Macet. A lány próbálja elvonszolni onnan, és lehet 3_92.jpglátni, ahogy a fiú lassan elvérzik és Sylvia egyedül marad.

Jacob eltemetheti a lányát. Keserűen jegyzi meg, kiderült, Mac és Sylvia nem is voltak testvérek. Mindketten örökbe fogadott gyerekek voltak, máshonnan. Ha nem olyan ember az apjuk, amilyen, egy tragédiának sem kellett volna megtörténnie, az ő lánya is élne meg.

A börtönben telefonon keresik a gyilkosok apját. Sylvia az, aki valahogy túlélte a fagyot és Mac elvesztését. Még nincs vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9716098976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása