Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. augusztus 16. - BBerni86

1_90.jpgA házról, amit védeniük kell, kiderül, hogy szellemjárta. Az a család kísért benne, akik a nácik itt lemészároltak. A 2_94.jpgtestük el sem lett temetve, valahol el vannak rejtve az éületben. Mindenkire átkot szórnak és kísértenek, akinek van valamilyen folt a lelkiismeretén. Mert nem csak az a bűnös, akik ezt tették velük, hanem azok is, akik hagyták.

A katonák azt találják ki, hogy megkeresik a testeket, eltemetik őket. A szertartást is befejezik. De ezzel nem a kívánt hatást érik el: visszalépni segítenek a szellemeknek, akik így még pusztítóbbak lesznek.

Chris felébred, egy kórházi ágyon fekszik. A végtagjai leszakadva. Körötte a többiek, ugyanolyan széttört állapotban. Elmondják neki, egy kísérlet részesei. Igazából az iraki háború idején voltak katonák, nem a II. VH-ban. Egy családot kellett volna kimenteniük, de elkéstek. Rájuk törtek a tálibok, és amíg ők rejtőzködtek, lemészárolták a családot. Ők végignézték az egészet, de azt a parancsot kapták, hogy ne avatkozzanak közbe.

Végig nem bírták, elindultak. Az utolsó túlélőre azonban bombát tettek, és felrobbantották. Akkor sérültek így meg. A tudatuk máshova helyezték, de felébredtek. Chris lelkével együtt a szellemek is ide találnak, és a férfi kéri, altassák vissza. Így is tesznek. Törlik az emlékeit, és megy vissza a II. VH képzetébe a film végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8316165360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása