Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. augusztus 23. - BBerni86
  • Szerelem az Alpokbanf3_70.jpg

Kim összejön Johnnyval, amikor egyedül jön fel a hegyekbe. Ám a fiú anyja rájuk nyit, és a lány előtt is kiderül, hogy a fiú már eljegyezte a barátnőjét. Sértetten elrohan. A versenyt is visszamondaná, de a barátok rábeszélik. Az ugrás előtt leblokkol, így pont annyi pontja van, ha valaki kiesik, akkor kerül a f4_62.jpgdöntőbe. Johnny az eljegyzési partin szakít, és rohan Kim után. A bajnok közben sérülés miatt átadja a számát Kimnek, aki már ugrani is elmer. Megnyeri a versenyt, és Johnny is rá vár – már nem érdekli az anyja véleménye, őt szereti.

  • Parasztvakítás

Utolsó próbaként elhitetik Grishával, hogy jön a tatár horda, és a kán nőt akar f1_67.jpgmagának. Lizát ragadják el, de párbajjal ki lehetne váltani. Grisha azonban elmenekül. Már éppen lemondanának róla, csak a rendező mondja, hogy visszamegy még a szerelméért. Grisha lóra pattan, fegyvert ragad, és felkapja a lányt, akivel ellovagolnak. Míg ők mennek, az apja elhiteti a betörő rendőrökkel, hogy az esküvőjére f2_72.jpgkészülnek, nincs itt semmi illegális.

Grisha és Liza egy benzinkúton kötnek ki. Grisha nem érti, mi van, de mielőtt kérdezhetne, altatólövedéket kap. A kórházban ébred, ahol az apja elmondja, autóbalesete volt, 3 hónapja kómában fekszik. A srác szenved, nem képes visszatérni a korábbi életébe. Nagyon hiányzik neki Liza. Amikor egy klubban felismer két színészt, ők megsajnálják, és elviszik Lizához.

A végén Grisha apja valóban elveszi a barátnőjét. A fotózásra Grisha és Liza is elmennek, és a fiú megköszön az apjának mindent, amit érte tett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr216173710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása