Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. szeptember 20. - BBerni86

Föld invázió

A vezetőséget megkeresi egy különös férfi, aki felfedi az arcát, és már nyilvánvaló, hogy ufó. Ő mondja el, a népe bolygója haldoklik. A Föld volt a kiszemelt új otthon, és őt egy társával ide küldték, hogy egy vírussal irtsa ki az eredeti lakókat, és az élővilág nagyját. Mire ideér a népével a hajó, készen is lesznek. Azt is közli, ők maguk, az emberiség a vírus. Az űrlényekhez hasonlóak, de elvették az extra képességeiket, erejüket, helyette ingert kaptak a szaporodásra és a pusztításra. Olyan jók benne, hogy évszázadokkal a kitűzött határidő előtt letarolták a f1_73.jpgbolygót.

A másik ufó kezdte meg a kiirtásuk, mert érkeznek a többiek, és nekik csak pár rabszolga kell. Ha életben akarnak maradni, őt kell elkapni, és a megszállt embereknek vele együtt vége. A megmaradt katonai erőkkel ellene indulnak - az űrlény a pszichés képességű srácot, aki megmondta, hova menjenek, simán hátrahagyja a maradék emberrel meghalni - ekkor már a többiek is látják, ő sem lesz jobb vezető.

Rajtaütés. Nagy harc, végül az ő oldalukon álló ufó nyer, a megszállt emberek holtan kiterülnek. De őt sem akarják uruknak, ellene fordulnak. Végül a szolgájaként használt fiú szalad neki, esnek le együtt a toronyépület tetejéről és halnak meg.

Befut az űrhajó. Felmennek a fedélzetre, az űrlények még alszanak. Elkezdik szétvágni a kábelszerű csöveket, a lények megfulladnak a koporsóikban. Az utolsó szektorral képtelenek végezni, a gyerekekkel. Ők felébrednek, az emberek kézen fogják őket, és elkezdik kivezetni az űrhajóból.

Extracurrucularf2_1.jpeg

A farmon Miriam haslövést kap. A fiúk kórházba akarják vinni, így amíg ők nem figyelnek, Jenny megfújtja a lányt a hátsó ülésen. Azt találják ki, megrendeznek egy betörést, mintha Miriam otthon halt volna meg.

A felébredő szülőkkel is végezni kell - Jenny számára már nincs megállás. A szülők kivégzés után a fiúknak sem kegyelmez. Ide csalta az egyik tanáruk, őt is leszúrja. A kiérkező rendőröknek meg zokog, hogy a tanár lemészárolt mindenkit.

Mivel a seriff két fia is az áldozatok között van, még csak meg sem kérdőjelezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1016207480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása