Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Paradise Hills

2020. október 18. - BBerni86

f2_83.jpgAz énekesnő Amarna komolyan vonzódik Umához, aki azonban hűséges a barátjához. Markus ide is követte, a személyzet közé beépülve, és már tervezi a szökésüket. Amarna ennek ellenére a saját tervébe is beavatja a lányt: az esti tejükbe altatót tesznek. Ha azt utána kihányja, ébren tud maradni éjjel. A barlangjukban vár rár egy csónak, amivel át lehet jutni a partra.

Amarnát kiválasztják hazatérésre, így átengedi Umának és Markusnak a csónakot. Egy hajtőt is otthagy a lánynak, amely térkép a menedékéhez, ahol békében élhetnének. Amarna hazatér, és a hírekből Uma megdöbbenve látja, hogy nem a tervei szerint él. Énekli a kiadó dalait, és lett egy vőlegénye is.

Éjjel szökni akar a lányokkal, de a tervbe hiba csúszik. Az egyiküket elviszik az ápolók. Követik, kiszabadítják. Ott pedig rádöbbennek, hogy az egész intézmény lényege, hogy lemásolják őket. Mintákat, DNS-t vesznek, f3_80.jpgtérképezik a beszédüket és a viselkedésüket. Uma egy videóból azt is megtudja, hogy Markus is be volt szervezve, vele mintázták le a szexuális szokásait.

Majd kint látják az alsó lányokat, akiket a helyükre képeznek. Műtétek sora, hogy ugyanúgy nézzenek ki. Megtanulnak a helyükön élni. Ők itt halnak, a hasonmások élnek helyettük.

A rózsakerten átszaladva a virágok is nekik esnek. A Grófnő irányítja őket, és a lányok holttesteit úgy tartja itt lebegve a rózsákon, mint Az a gyerekeket a téli álma előtt. Uma hasonmása segít a lánynak, így ők kerekednek felül. Uma távozik Amarna csónakjával. Markus elengedi és f1_79.jpgbevallja, becsapták. Ő azt hitte, Uma Sont választotta, azért árulta el. Uma hátrahagyja a fiút.

Majd az esküvőt látjuk, Son felesége lesz. A nászéjszakára érkező fiút Uma megöli. Később érkezik a menyasszony Uma, látja az elszaladó igazi Umát, akinél ott van Amarna térképe. Összenéznek, bólintanak, a terv végrehajtva. A hasonmás marad Umaként és Son özvegyeként, az igazi megkeresi a szabadságát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6716244634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása