Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. november 06. - BBerni86

Cím: The Son

Készítők: nagy bánatomra a szereposztásra még nem bukkantam rá, de az biztos, Jake Gyllenhaal a címbeli fiú és a rendezői székbe Denis Villeneuve ül.mit_74.jpg

Műfaj: thriller, bosszúfilm

Cselekmény: a fiú – az apja rendőr volt, a fiú büszke volt rá és már kamaszként kitűnt az éles eszével és sporttehetségével. Az apjáról mocskos dolgok derülnek ki, öngyilkos lesz. A fiú megtörik, és bevállaló ember lesz belőle. Ártatlanul börtönbe kerül, de amíg drogot kap, nem érdekli. Ha valami balhét el kell vinni, ő bevállalja. Ráadásul nem beszél, így a rabtársak rendszeresen neki gyónnak. Míg egy napon azt nem hallgatja végig, hogyan csalták tőrbe az apját és állították be öngyilkosságnak a megölését. A fiú, aki ekkora már férfi, leáll a drogról, dolgozik a szökésén és az évek alatt megtudott titkokkal bosszúhadjáratot indít.

Várható megjelenés: egyelőre nagy kérdőjel. Remélem, jövőre már nézhetjük.

Miért várós?

  • Imádtam a regényt, ezért kezdtem Nesbót olvasni és már nagyon várom a feldolgozást.
  • HBO projekt lesz, és ha olyan korrekten megcsinálják, mint a Perry Masont, szeretni fogom.
  • Gyllenhaal az egyik kedvenc színészem.
  • Roppantul érdekel, mit hoz ki a történetből Villeneuve.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9216275772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása