Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

The Silence of the Marsh

2020. december 13. - BBerni86

Az író által elkapott politikus a drog maffiának is a könyvelője volt, így elő akarják keríteni. Egy olyan férfit állítanak az 2_3.jpegügyre, aki szinte előbb gyilkol, mint kérdez.

Az író motorját kiszúrják, de mivel az a férfi öccsének a nevén van, hozzá mennek ki és őt öli meg a bérgyilkos. Túl későn jön rá, hogy a férfi már eladta a motort a bátyjának. Az író viszont összerakja a történteket, már várja az érte jövő merénylőket. A bérgyilkossal ő végez, az autóban maradt segédet is agyonlőhetné, de leereszti a fegyvert. Kimegy a tó partjára, a bérenc utánamegy és van nála egy fegyver. Lövés dörren.1_99.jpg

A drogmaffia fejét, egy cigány asszonyt lecsukják. Ő a letartóztatásakor már nagyban mesélni kezd, hogy milyen emberekkel dolgozik együtt felsőbb kröökben.

Majd látjuk, ahogy az író befejezi a gépelést és elsétál.

 

Most akkor csak írta az egészet???

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr616335342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása