Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Állatos mesék

2020. december 15. - BBerni86

f5_71.jpg5: Vuk: adott egy boldog rókacsalád, ahol az apa túlzottan sikeres a tyúkok elrablásában. A vadász a nyomába ered, és kiírtja a kölykeivel együtt. Csak egy marad meg, aki akkor éppen kódorgott, Vuk. Egy öreg róka veszi pártfogásába, és a kis róka a legjobb vadásszá nő fel és a simabőrű legnagyobb bosszantójává.f4_79.jpg

4: Angry Birds: a madarak szigetén a legtöbb madár boldogan él és nagyon vidám. Piros nem, őt rendszeresen dühkitöréssel kell kezelni. Amikor egy nagy hajón disznók érkeznek sok ajándékkal, csak Pirosnak gyanús ez az egész. Hiszen a disznók egyik kedvenc étele a f3_92.jpgtojás – hogy lesz a környék morgójából a madarak megmentője?

3: 101 kiskutya: adott egy férfi, akinek van egy dalmatája, Pongó. Kutyánk magányos, és amikor megpillant egy helyes dalmatalányt, annyit mesterkedik, hogy a gazdáik összejöjjenek, így ő is Perditával. Hamarosan kis dalmaták is érkeznek, csak éppen Anita gonosz barátnője, Szörnyella kutyabundát akar magának. Anitáék kutyakölykeit is elraboltatja, de a szülők a kölykeik nyomába f2_93.jpgerednek és 101 kiskutyát találnak végül.

2: A kis kedvencek titkos élete: Max boldog kiskutya, aki imádja a gazdiját. Amikor egyedül van otthon, a kutyaarátokkal összejár, de nem rendetlenkedik, mint egyesek. Amikor azonban új kutya kerül haza, Max féltékeny lesz. El akarja üldözni a háztól az új ebet, aminek eredményeképpen mindketten elvesznek. A barátok keresik őket, míg ők a hazautat keresik és olyan állatokkal találkoznak, mint a gazdik ellen fellépő Hógolyó.

1: Az oroszlánkirály: a szavanna urai az oroszlánok, akiket a bölcs Mufasa vezet. Mindenkinek nagy ünnep, amikor megszületik az örökös, a kis Simba. Kivéve Zordont, a király öccsét, aki hatalomra vágyik és a hiénákkal lép szövetségre. Mesterkedései eredménnyel járnak: Mufasa halott, és Simba magát okolja. Mindenki halottnak hiszi, de a kis oroszlán elmenekül, és felnő. Majd eljön a nap, amikor haza kell térnie, szembenéznie a nagybátyjával. és az igazsággal.f1_91.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6516340356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása