Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Ivan, az egyetlen

2020. december 27. - BBerni86

f2_95.jpgIvan eleinte féltékeny, hogy Ruby lesz a műsor új sztárja. De a kicsi elefánt olyan kedves és érdeklődő, hogy ő is megkedveli. Így amikor Stella rosszul lesz, és érzi a végét, megígéri neki, hogy Ruby szabad elefánt lesz.

Agyal, mit kellene csinálni. A többi állattal összejátszanak, és kiszöknek a plázából Átmennek az úton, örülnek az erdei szabadságnak. Nem sokáig: f3_1.jpegéppen csak pár fa van ott, az nem elég nekik. Amikor Mack értük jön, vissza is mennek a helyükre.

Ruby a gyerekkoráról kérdezi, és elmeséli neki, milyen boldog kölyök volt a családjával, mennyire szeretett sárral festeni. De vadászok jöttek, és mindenkit elvesztett. Mack fogadta örökbe, és nevelte otthon, míg el nem f1_92.jpghagyta a felesége, és el nem indult a műsor.

Az egyik alkalmazott kislánya hagyott itt festéket, Ivan festeni kezd. Mack erre húzza rá az új műsort. Ivan pedig fest, egy napona dzsungelt. Megindul a tüntetés, hogy az állatok legyenek szabadok.f4_81.jpg

Mindenki szabad lehet, Ivan és Ruby ugyanabba a parkba kerülnek. A végén Mack és az alkalmazottja a kislánnyal mennek meglátogatni, és mindenki boldog.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr116358768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása