Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Run

2021. január 17. - BBerni86

f3_95.jpgChloe az anyja táskájában észrevesz egy gyógyszert, jellegzetes zöld-fehér kapszula. Nem érti, miért kell az anyjának gyógyszer. Este le is döbben, amikor a saját gyógyszerei között van a tabletta. Még beveszi, de másnap kutakodni kezd. A szekrényben ott a tabletta, már tényleg a saját neve van rajta. De ahogy lekaparja a borítót, ott  van ez eredeti, rajta az anyja neve, de a gyógyszer neve lekaparva.

Éjjel neten próbál rákeresni, de nincs net. Amikor az anyja kertészkedik, telefonon próbál infót szerezni és kinyomozza a gyógyszer nevét. Úgy tesz, mintha mozizni akarna. Diane elviszi, amit a lány arra használ, hogy kilógjon a mozi melletti patikába. Kiderül, hogy az a szer kutyáknak adandó. f2_99.jpgHa ember kapja, a lába mozgásképtelen lesz tőle. Mielőtt segítséget kérhetne, érkezik Diane, begyógyszerezi és hazaviszi.

Bezárja a lányt, aki a tetőn át megy át a másik szobába, és a lépcsőn is leküzdi magát. Az esés után veszi észre, hogy mivel nem szedte be a gyógyszert, mozognak a lábujjai. Igazából nem béna. Az útra menekül ki, és a közeledő postástól kér segítséget. Az ékező Diane azonban tőrbe csalja a férfit, és hazaviszi őket. A lányt megint bezárja.

f1_96.jpgChloe itt egy dobozt talál, az anyja holmijával. Megtudja belőle, hogy Chloe baba meghalt a szülés után. Lát egy fiatal párt, akiknek elrabolták a kislányát a kórházból. Majd saját gyerekkori képek, amikor még járt. Vagyis, Diane gyereke meghalt, őt elrabolta, és beteggé gyógyszerezte. Itt vannak az egyetemi felvételi eredményei is, amiket eldugott előle. Diane jön, és gyógyszerrel akarja elvenni az emlékeit. Chloe mérget iszik, tudja, akkor f4_84.jpgmentőt hív hozzá.

A kórházban tér magához, Diane innen is el akar szökni vele. De a biztonsági őrök a nyomukba érnek, az asszony lezuhan a lépcsőn.

Évekkel később Chloe az anyjához megy látogatóba a börtön kórházi részlegébe. Mesél neki a kislányáról, a családjáról, a munkájáról. Majd lenyomja a torkán a becsempészett gyógyszert, amivel őt is tömte, és ami miatt nem tudott járni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4216393030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása