Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. február 26. - BBerni86

Cím: Music

Készítők: Sia, az énekesnő filmes projektje. Albumot is írt hozzá, megrendezte. A film húzónevei: Kate Hudson, Leslie Odom Jr. és Maddie Ziegler.mit_87.jpg

Műfaj: dráma, zenés

Cselekmény: Kazu frissen gyógyult kábítószerfüggő és volt díler. Most össze kell kapnia magát, mert autista húgának már nincs más, csak ő. Music a nőhöz kerül – aki sajátosan érzékeli a világot és összebarátkozik a bokszedző Ebóval.

Várható megjelenés: az USA-ban már elérhető – nálunk: nagy kérdőjel.

Miért várós?

  • Sia zenéjét szeretem, és már a Music albumot is rongyosra hallgattam. Most meg bennem a kérdés, hogy azok a dalok a filmben is mennek-e, vagy saját zenét kapott. Hiszen Music musicalt idéző flasheket él át.
  • Ehhez kapcsolódik Odom Jr. is. Hamilton mániámból adódóan a Hamilton filmben sokszor láttam őt – itt vajon dalra fakad?
  • Azért elég kemény témák lesznek itt. Nem is annyira az autizmus, de Kazu és Ebo szálán bejön a drog és a HIV is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4716439744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása