Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. április 25. - BBerni86

Alone

f1_121.jpgAidan már öngyilkos akar lenni, amikor az ablakon kinézve a szemközti épületben meglát egy lányt. Papírra írnak üzeneteket, így kezdenek el kommunikálni. Majd kötelet vetnek a két ablak közé, Aidan vizet küld át Evának, és amikor szerez két adó-vevőt, már beszélgetni is tudnak.

Amikor élelmiszert keres az emeleten levő lakásokba, az egyik szomszédban egy Edward nevű férfira bukkan. Elsőref2_123.jpg barátságos, jól elbeszélgetnek, de aztán Edward leüti. Kiderül, a neje elkapta a kórt, és a férfi bezárva tartja, eteti, és reméli, találnak ellenszert. Aidan a következő menü. A fiú azonban elszökik, és az eszét vesztett nő a férjét eszi meg.

Eva lakásába betörnek, Aidan mentőakcióba kezd, és végül nála húzzák meg magukat. Ketten együtt akarják átvészelni, ami még jön.

Életem nyara

f3_118.jpgWill beilleszkedik, bár az igazat nem mondja el. George rokonának hazudja magát, és meséket költ a múltjáról. Amikor szembesítik ezzel, megszökik. Avery megy utána, és vinné vissza. A hazugságok se számítanak, mert Will rendes srác. De Will elzavarja a lányt.

Akkor döbben rá, hogy mégiscsak vissza kell mennie. Még időben odaér, hogy felléphessen a csapatával és megnyerjék a versenyt. George és az anyja pedig felajánlják, hogy ezentúl éljen velük, mintha tényleg rokonok és család lennének.

A mélyből

Siobhan fedezi fel, hogy a lény, ami elengedte őket, meg is fertőzte a hajót. Az első áldozat hamar meglesz:f4_104.jpg Johnny megsérült, estére szétrobbannak a szemei és meghal. Siobhan a víztartályban is felfedezi a lényeket, levadászni nem lehet őket. Viszont, az édes víz, szerinte el kell, hogy pusztuljanak, csak ki kell várni.

Johnny anyja öngyilkos lesz.

Amikor Siobhan megvizsgálja őket, Gerard szemében látni a férget. A férfi a feleségét kéri meg, hogy segítsen neki meghalni. Abban bízik, most majd együtt lehet a halott kisfiukkal. Freya f5_89.jpgnem is bír itt maradni a halála után, csónakkal indul el a part felé, ami így tovább tart, de karanténnak is jó lesz. Ha tünetei lennének, annyi idő alatt meghal és nem fertőz meg senkit.

A tartályban közben csak egy állat marad, és Siobhan visszaengedné a vízbe. A megmaradt halász beesik, a lány utána ugrik, kimenti. Siobhan viszont megsérül a vízben, így már nem mehet haza. A vízbe veti magát és leúszik a mélybe meghalni. A férfi maradt az egyetlen, aki él és van esélye hazajutni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1716512086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása