Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. június 27. - BBerni86

A versenyző

Dom helyét elveszik a csapatban, dühöngve megy le inni és a csapat egyik orvosával össze is jön az éjjel. Ám másnapra az egyik csapattag lesérül, és így megint a Tour versenyzői között van. Keményen edzenek, a doktornő meg a verseny után adna egy esélyt maguknak, nem lenne etikus egy betegével járnia.

Egy lebukott versenyző miatt szigorúbb a dopping ellenőrzés. Dom egyik éjjel rosszul lesz, a doktornő hív 3_103.jpgsegítséget és döbben rá, hogy Dom is EPO használó. Döbbenten jön rá, hogy minden sportoló az, aki eredményes.

Mégis, amikor Domot kell tesztelni, segít. Elejti a vérével az ampullát, így nem bukik le és versenyezhet.

A férfinak elege lesz egy ponton abból, ahogy bánnak vele. AZ ő feladat az volt mindig is, hogy behúzza a célba a kiemelt kerékpárost. Most azonban beteker maga elsőként, szakaszgyőztes lesz. Majd ki akar szállni – a barátja meghalt, egy fekete szalagot sem engedtek hordani érte. Az apja temetésére is el kellene mennie.

A csapat vezető kerékpárosa hívja vissza, és a francia szakaszon már Dom viszi a csapatot az ő oldalán a cél felé.

Papíron jónak tűnt

Andrea szerelmes elvakultságában nem veszi a jeleket, noha Margot igyekszik figyelmeztetni, hogy valami nem2_108.jpg stimmel a barátjával. Amikor fizetni kellene, amit arra fog, hogy az európai van nála. Bár többször is megígérte, hogy bemutatja az anyjának, valami mindig közbejön. Amikor Margot az egyetemét is lenyomozza, az is kiderül, hogy nem is járt oda. Andrea sokáig elhiszi a válaszait, mert mindenre van, de egy ponton elege lesz.

Elmennek a férfi lakására, ahol kiderül, hogy nem is a sajátja, lerobbant, és csak lakótárs két nő mellett, akiknek már nagyon 1_4.jpegelegük van a hazugságaiból. A lányok készülnek a nagy szembesítésre, miközben Andrea Serenával is megbékél, akiről kiderül, hogy egyáltalán nem az a jellemtelen, irritáló nőcske, akinek eddig Andrea gondolta.

Margot elkezdi leitatni Dennist, akit Andrea érkezése után neki is állnak vallatni. Andrea szembenéz vele, hogy a férfinak egy igaz szava sincs és szakítanak. Dennis később beperli, amiért elrabolták, de a bíróság a nőnek ad igazat.

A Dennistől kapott ocsmány gyűrű árából pedig óriásplakátot rakat ki, amely figyelmezteti a nőket a férfira.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5116606078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása